Ministru, după instalarea în Guvernul Ponta III: „Am trecut testul preşedintelui! E timpul să dezvălui ce am simţit“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul delegat pentru Dialog Social, Aurelia Cristea, şi-a exprimat primele impresii după ceremonia de învestire în funcţie, care a avut loc la Palatul Cotroceni. Într-un text publicat pe blogul personal, Cristea le adresează mulţumiri persoanelor din viaţa ei, dar nu omite nici detaliile care îi compun fişa postului.

„Aseară am trecut şi testul preşedintelui! Este timpul să vă dezvălui ce am simţit: o extraordinar de mare responsabilitate“, susţine social-democrata.

În ce priveşte planurile sale de viitor în fruntea ministerului, Cristea şi-a expus impresiile referitoare la “importanţa dialogului”, concept pe care îl descrie în felul următor : „Dialogul are o forţă constructivă extraordinară, detensionând situaţii care ar putea genera conflicte nedorite, exprimând puncte de vedere care pot duce la îmbunătăţirea proceselor“.

După aceste gânduri exprimate pe blog, ea le mulţumeşte prietenilor, dar şi criticilor.

„Un slogan publicitar spunea: sunt ceea ce sunt datorită tuturor!. Acelaşi gând îl împărtăşesc şi eu. Fiecare om pe care l-am întâlnit de-a lungul vieţii mele, fiecare întâmplare pe care am trăit-o, m-au făcut să fiu omul de astăzi şi să apreciez puterea deschiderii spre percepţiile celor din jur“, mai scrie Cristea.

De asemenea, într-un Post Scriptum de la finalul textului, social-democrata mulţumeşte familiei pentru susţinerea acordată.

„Întotdeauna rămân la urmă cei mai importanţi şi cei mai dragi coechipieri ai mei, fiicele mele, care au înţeles şi au acceptat să-mi fie parteneri, asumându-şi responsabilităţi de mici şi dându-mi confort, siguranţă şi timp pentru toate acţiunile mele profesionale. Mulţumesc, mami!“, încheie proaspătul ministru.

Am intrat în politică pentru a mă dedica societăţii

Aurelia Cristea se prezintă, pe blogul personal, drept un politician care a ales să „facă ceva pentru aproapele său“, din convingerea că „suntem datori să oferim tot ce ne stă în putere comunităţii în care am crescut şi ne-am format“.

Unul dintre argumentele pentru care a continuat drumul politic este şi rangul acordat în 2003, de cetăţean de onoare al comunei Negreni, satul Bucea. „Mi-a întărit şi mai mult convingerea că trebuie să mă implic“, scrie ea.

Cristea se numără printre deputaţii care au votat, în "marţea neagră", pentru modificarea Codului Penal. Ulterior, şi-a cerut scuze printr-un comunicat şi a susţinut că nu a ştiut ce a votat.

 

 

 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite