Marcel Ciolacu: Peneliştii n-au înţeles absolut nimic din votul românilor! Să îl propui premier pe Cîţu – groparul economiei româneşti este o mare bătaie de joc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / George Călin
FOTO Inquam Photos / George Călin

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, afirmă, miercuri seară, după ce liberalii au anunţat că-l vor propune pe Florin Cîţu pentru funcţia de premier că PNL nu a înţeles nimic din votul românilor. ”Să îl propui premier pe Cîţu – groparul economiei româneşti este o mare mare bătaie de joc”, susţine Ciolacu.

Liderul PSD afirmă că social-democraţii nu vor vota această propunere şi crede că ”este momentul ca românii să se revolte” pentru că li se confiscă votul.

”Peneliştii n-au înţeles absolut nimic din votul românilor! Să îl propui premier pe Cîţu – groparul economiei româneşti este o mare mare bătaie de joc!!! Aceşti inconştienţi sunt interesaţi doar de ciolan, în timp ce sute de oameni mor zilnic de virus. Nu le pasă absolut deloc de oameni, pentru că altfel ar fi votat propunerea PSD- doctorul Alexandru Rafila. Tot ce vor este să mai fure în continuare şi să mai împrumute câteva zeci de miliarde de euro  pentru buzunarele clientelei politice”, a scris, miercuri seară, pe Facebook, Marcel Ciolacu.

Acesta consideră că ”românii i-au sancţionat prin vot, pe toţi, nu doar pe Orban”. 

”Nu mai au nicio legitimitate! PSD nu poate vota niciodată o asemenea ruşine de propunere! Iar dacă USR şi UDMR o vor face atunci vor fi părtaşi la această catastrofă naţională! Cred că este momentul ca românii să se revolte împotriva celor care vor să le confişte votul”, a mai scris Ciolacu. 

Liderul PNL Ludovic Orban a anunţat oficial miercuri seară, că Florin Cîţu ese propunerea PNL pentru postul de premier. Biroul Politic Naţional al PNL s-a reunit miercuri, de la ora 18.00 în sistem de videoconferinţă şi a decis prin vot, cu o singură abţinere, să-l propună pe actualul ministru de Finanţe Florin Cîţu pentru a forma Guvernul.

Politică


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri