Manfred Weber, liderul popularilor europeni: Este necesară deschiderea unui nou capitol între România şi Europa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Manfred Weber
Manfred Weber

Preşedintele Grupului PPE din Parlamentul European Manfred Weber afirmă într-o postare pe Twitter că nominalizarea lui Ludovic Orban pentru postul de premier este o veste bună, că este necesară deschiderea unui nou capitol în relaţia dintre România şi Europa şi că premierul desemnat poate conta pe întregul sprijin al PPE.

”Veşti bune vin din România, unde preşedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Ludovic Orban pentru postul de prim-ministru. Avem nevoie să deschidem un nou capitol între România şi Europa, pe baza încrederii reciproce şi solidarităţii. Poate conta pe sprijinul nostru deplin”, scrie Weber, care postează şi o fotografie în care apare alături de Orban.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat marţi nominalizarea liderului PNL Ludovic Orban pentru postul de premier, precizând că guvernul va avea un mandat scurt. Ludovic Orban, prezent alături de preşedinte la declaraţia de presă, a dat asigurări că va pune toată experienţa, toată energia în slujba interesului public. Orban trebuie să prezinte în 10 zile lista Guvernului pentru a obţine votul de învestitură al Parlamentului. La final, Preşedintele i-a urat inspiraţie şi succes.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite