Ludovic Orban, despre Florin Cîţu: Nici vorbă să-l demit. Voturile PSD nu fac decât să îi ridice un soclu ministrului Finanţelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Ludovic Orban a declarat că nu are de gând să-l demită pe ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, cu toate că a trecut moţiunea simplă a PSD. Mai mult, consideră că opoziţia PSD faţă de Cîţu arată că acestuia ar trebui „să i se ridice un soclu”.

„Ar fi culmea să accept ca ministrul de Finanţe al PNL să fie judecat de cei care au făcut praf bugetul. Ultimul partid care poate să emită o opinie pe tema bugetului este PSD, care a fcuct praf bugetul. Este o mişcare politicianistă ieftină”, a declarat Ludovic Orban, după ce a trecut moţiunea simplă a PSD împotriva lui Florin Cîţu.

Premierul a subliniat că nu are niciun gând să-l demită pe Florin Cîţu. „Nu au prevăzut bani pentru plata pensiilor, pentru concedii maternale, pentru PNDL. Acum îndrăznesc să depună moţiune împotriva ministrului Cîţu? Voturile lor nu fac decât să îi ridice un soclu ministrului Finaneţelor”, a completat Orban.

Premierul a sugerat că Eugen Teodorovici ar trebui să dea socoteală mai degrabă în faţa unei instanţe, nu în faţa Parlamentului.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite