Ludovic Orban, critici voalate la adresa lui Buşoi: Eu nu aş fi folosit în niciun moment al campaniei mele un lucru care să fie discutabil, interpretabil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
  Ludovic Orban se prezinta la sediul Inaltei Curti de Casatie si Justitie in Bucuresti marti 20 septembrie 2016 FOTO Inquam Photos Octav Ganea

Liberalul Ludovic Orban, înscris în cursa pentru şefia partidului la congresul din iunie, a declarat, luni la Parlament, că nu ar fi folosit în niciun moment al campaniei „un lucru care să fie discutabil, interpretabil“, referindu-se la folosirea de către Cristian Buşoi a ideii „lucrului bine făcut“, fostul slogan de campanie al lui Klaus Iohannis.

„Aici a existat o poziţionare pe surse de la Cotroceni care spune totul. (...) Fiecare membru al PNL care a fost implicat în campania în care a câştigat alegerile prezidenţiale candidatul Klaus Iohannis s-a angajat faţă de români să sprijine punerea în practică a proiectului de ţară şi a programului prezidenţial. Ca atare, nu există unul sau altul care să se legitimeze în mod aparte cu faptul că utilizează sau nu utilizează un slogan. Eu oricum nu aş fi folosit în niciun moment al campaniei mele un lucru care să fie discutabil, interpretabil”, a declarat Ludovic Orban la Parlament unde se desfăşoară şedinţa Biroului Politic Permanent al PNL, citat de News.ro. 

Pe de altă parte, întrebat dacă i-a cerut lui Cristian Buşoi să demisioneze din funcţia de secretar general al partidului, aşa cum i-a sugerat un alt candidat la şefia partidului, Cătălin Predoiu, Orban a spus că nu i-a solicitat nimic acestuia.

„Eu nu i-am cerut nimic (lui Cristian Buşoi - n.r). Îmi continui campania aşa cum am început-o. Mi-am început campania de consultare a membrilor PNL. Am început să lucrez la documentul politic care să exprime viziunea şi planul de relansare al PNL. Este dreptul oricărui membru să candideze pentru orice funcţie. Sper ca această competiţie să fie o competiţie pe proiecte pozitive care să arate cum este posibil ca PNL să devină prima forţă politică din România”, a completat Orban.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite