Lăzăroiu continuă ironia lui Băsescu: ”Ponta este un pisic zgribulit”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sebastian Lăzăroiu a continuat ironia lui Traian Băsescu la adresa premierului Victor Ponta. Consilierul prezidenţial a preferat să comenteze pe Facebook afirmaţiile preşedintelui şi l-a numit pe Victor Ponta ”un pisic zgribulit”.

”Ce arogant e Ponta şi ce îşi umflă muşchii. Ultima oară când l-am văzut pe aici pe la Palat (Cotroceni, n.red.) l-am confundat cu un pisic zgribulit. Voiam sa-i dau o pătură”, scrie Lăzăroiu pe pagina sa de socializare.

Invitat într-o emisiune la B1 Tv, preşedintele l-a atacat dur pe Victor Ponta. ”Când vine la mine, Victor Ponta e ca un pisic, şi după ce iese şi ajunge la Palatul Victoria sau se vede cu un microfon în faţă vorbeşte cum vedeţi”, a precizat preşedintele.

Nici premierul nu a rămas dator, după afirmaţiile lui Traian Băsescu. "Ştiu. Traian Băsescu s-a dus la B1 şi m-a făcut în toate felurile. Ce să fac eu? (...) Mă amuză domnul Băsescu. E clar că simte că mai e puţin până pe 9 decembrie şi - cum să vă spun, de ce zic că mă amuză? - pe mine în fiecare seară mă înjură Dan Diaconescu. Acum mă înjură şi Traian Băsescu. Înseamnă că fac ce trebuie pentru România. Dacă mă înjură şi Băsescu, şi Dan Diaconescu, e foarte bine", a spus Ponta.

Lăzăroiu nu este singurul care a ţinut să reia afirmaţiile preşedintelui şi să le întărească. Traian Băsescu săusese aseară că OUG prin care s-a modificat Legea CNA reprezintă ”un abuz”. Preşedintele i-a cerut Avocatului Poporului să conteste această lege la Curtea Constituţională.

Mihai Răzvan Ungureanu a ţinut să puncteze şi el aceeaşi enunţată de preşedinte. „În aceste condiţii, CNA este anulat. (...) Cerem Avocatului Poporului (...) să se sesizeze măcar acum şi să se adreseze Curţii Constituţionale spre contestare a acestei Ordonanţe de urgenţă care are adresant", a declarat preşedintele Forţei Civice.

Fostul premier a atras atenţia că prin această Ordonanţă a fost eliminată cota de piaţă de 30% astfel încât „un trust poate să cumpere tot", precizând că se referă la trustul lui Dan Voiculescu. „Deci rămâne o singură televiziune, la fel ca înainte de '89. Aşteptăm să aibă program 24 din 24 de ore şi să aibă înjurături şi calomnii", a mai spus Mihai Răzvan Ungureanu.
 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite