Kelemen Hunor, despre anularea autorizaţiei de funcţionare a Liceului Romano-Catolic din Târgu Mureş: Inacceptabil, reînfiinţăm şcoala

0
0
Kelemen Hunor FOTO Facebook UDMR
Kelemen Hunor FOTO Facebook UDMR

Kelemen Hunor a transmis referitor la decizia ÎCCJ care anulează autorizaţia de funcţionare a Liceului Romano-Catolic „Rákóczi Ferenc” din Târgu Mureş, că este inacceptabil ca la interval de doi-trei ani, demersurile să fie luate de la capăt. „Liceul deserveşte comunitatea locală”, a explicat liderul UDMR, anunţând că şcoala va fi reînfiinţată după aflarea motivării deciziei instanţei supreme.

„Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dispus, miercuri, anularea autorizaţiei de funcţionare a Liceului Romano-Catolic «Rákóczi Ferenc» din Târgu Mureş, dată prin ordin de ministru”, a scris liderul UDMR pe Facebook, afirmând că „este inacceptabil ca, la fiecare doi-trei ani, trebuie să luăm totul de la capăt”.  

Şeful UDMR a anunţat însă că şcoala va fi reînfiinţată. „Nu ne vom lăsa bătuţi. De îndată ce vom afla motivarea instanţei, vom reînfiinţa şcoala. Liceul deserveşte comunitatea locală. El există şi va exista, nu-l vom abandona”, a mai precizat Kelemen Hunor, potrivit unei postări făcute vineri pe pagina de Facebook a liderului UDMR.

Politică


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri