Jurnaliste bruscate la Congresul PNL: „În nouă ani de PSD, doar la mitingul de la Târgovişte am mai păţit aşa ceva“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jurnalista Mădălina Mihalache a arătat modul în care s-au comportat unii organizatori de la Congresul PNL. FOTO Captură video
Jurnalista Mădălina Mihalache a arătat modul în care s-au comportat unii organizatori de la Congresul PNL. FOTO Captură video

Tensiunea de la Congresul PNL nu a dus doar la confruntarea dintre cele două tabere, ci şi la un comportament agresiv al unor organizatori ai evenimentului faţă de jurnalişti, tot mai multe filmări fiind scoase la suprafaţă în ultimele ore.

Primul caz semnalat a fost al jurnalistei Iulia Garbacea de la PRO TV. Un reprezentant al echipei Cîţu a încercat nu doar să o împiedice să filmeze, ci a şi bruscat-o în încercarea de a o îndepărta de cabinele de vot.

„Un domn din echipa câştigătoare, deranjat teribil că filmam într-o zonă în care îşi dorea să nu fie ochi de jurnalist, m-a prins de mână, mi-a luat telefonul, l-a dat de pământ şi m-a făcut să mă învârt pe călcâie”, a povestit Iulia Garbacea pe Facebook. Jurnalista a prezentat şi înregistrarea video cu incidentul de la Congresul Partidului Naţional Liberal.

De asemenea, jurnalista Mădălina Mihalache, de la Antena 3, a arătat modul în care s-au comportat unii organizatori de la Congresul PNL. „N-am scris până acum pentru că n-aveam dovada. Vreau doar să ştiţi că în nouă ani de PSD, doar la mitingul de la Târgovişte am mai păţit aşa ceva!”, a scris Mădălina Mihalache pe Facebook. „Urmăriţi o mostră de liberalism marca #echipacastigatoare!”, a adăugat aceasta, cu trimitere la echipa lui Florin Cîţu, fără să precizeze cu cine a intrat în conflict.

În secvenţele video se mai observă că şi jurnalista Realitatea Plus Cătălina Mănoiu este împiedicată să filmeze de un bărbat care pune mâna pe ea şi o împinge din zona unde votau delegaţii PNL aflaţi la Romexpo.

VIDEO Jurnaliste bruscate la Congresul PNL

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite