Iohannis, către Ponta: Ce ne mai ascunzi, domnule?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele PNL, Klaus Iohannis FOTO Mediafax
Preşedintele PNL, Klaus Iohannis FOTO Mediafax

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Klaus Iohannis, candidat la alegerile prezidenţiale, i-a solicitat premierului Victor Ponta să clarifice situaţia sa faţa naţiunii.

Principalele declaraţii

În spaţiul public s-au spus lucruri grave  care ne fac să credem că în unele instituţii ale statului există probleme de funcţionare. S-au făcut afirmaţii care ridică mari semne asupra trecutului unuia dintre candidaţi, în speţă a domnului Ponta.Având în vedere că afirmaţiile sunt de o gravitate deosebită, ele nu pot fi muşamalizate, nu pot fi scoase din dezbatere, îi solicit domnului Ponta să clarifice în faţa naţiunii şi să facă lumină în această chestiune, să ne lămurească care lucruri sunt adevărate şi care nu sunt adevărate.

Îmi amintesc că la Craiova, când s-a lansat, a spus că nu are absolut nimic de ascuns. În condiţiile de acum, trebuie să pun o întrebare şi, mă tem, retorică: domnule Ponta, ce alte lucruri aţi mai ascuns în CV? Ce ale lucruri nu ne-aţi spus şi ar fi fost bine să ne spuneţi? Domnul Ponta nu poate să fie preşedintele României. Preşedintele nu poate să fie un politician mincinos, duplicitar şi manevrat. România lucrului bine făcut, concept pe care îl propun, nu are loc pentru scandaluri sterile. Este o Românie normală, în care politica este scoasă la lumină, în care politicienii nu sunt manevraţi şi în care problemele României se discută în spaţiul public, deschis şi orientaţi spre soluţii.

Cu scandaluri care trec total pe lângă interesul cetăţeanului nu se poate rezolva nimic. Eu cred că preşedintele este al românilor, nu al unor structuri, nu al unor găşti de partid. Cu alte cuvinte, trebuie să fie un om liber în cel mai pozitiv sens al cuvântului. Eu sunt un om liber. Ponta este manevrat.

Citeşte şi:

Pe aceeaşi temă:

VIDEO Traian Băsescu: Victor Ponta a fost ofiţer acoperit SIE în perioada 1997-2001. Meleşcanu l-a protejat

Lista categoriilor de informaţii secrete din SIE, postată de Turcescu imediat după dezvăluirile lui Băsescu

Cum a reacţionat Robert Turcescu, după ce a aflat că nu va fi pus sub acuzare pentru deconspirare

De ce tac autorităţile în cazul Turcescu?

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite