Iliescu, de onomastică: „Îmi doresc sănătate înainte de toate“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Iliescu încă mai participă la unele şedinţe de partid
Ion Iliescu încă mai participă la unele şedinţe de partid

Fostul preşedinte al României, Ion Iliescu, a venit, astăzi, la sediul central al partidului, la prima şedinţă a conducerii din acest an, el spunându-le jurnaliştilor că îşi doreşte pentru 2013 în primul rând sănătate, iar "forţele societăţii" româneşti să fie "antrenate într-un mers ascendent".

"E prima întâlnire a BPN, de aceea am venit, că e primul BPN la început de an şi ne sfătuim în legătură cu începutul de an. Sper să nu dureze mult. O să stau acasă după şedinţă", a spus Iliescu.

El a arătat că a primit, de dimineaţă, multe telefoane de la prieteni, care l-au felicitat de ziua onomastică.
"Am făcut de serviciu la telefon toată dimineaţa. Acum am lăsat telefonul acasă, soţia continuă aceeaşi operaţiune. Sunt multe mesaje de la prieteni, cunoscuţi, prieteni mai vechi, mai noi", a spus Iliescu.

Fostul preşedinte a arătat că va primi şi de la Palatul Cotroceni un buchet de flori. "Am auzit că de la Cotroceni au spus că o să-mi trimită un pachet de flori", a spus fostul şef de stat.

El a arătat că pentru anul în curs îşi doreşte, în special, sănătate. "Pentru acest an îmi doresc sănătate înainte de toate. E un an nu simplu, dar în acelaşi timp promiţător. A fost un an tulbure anul trecut. Sunt premise ca să se desfăşoare o muncă mai ordonată la nivelul tuturor structurilor statale. Nu este un an simplu, e complicat, cu probleme economice, sociale şi trebuie să antrenăm toate forţele societăţii pentru un mers adscendent. Este ceea ce-mi doresc", a spus Iliescu.

Preşedintele de onoare al PSD a mai arătat că este angrenat în două mari proiecte, unul la Academie, unde coordonează relansarea unei noi Enciclopedii a României, care, spre deosebire de cea a lui Gusti, să cuprindă un capitol despre apele României, şi altul privind scrierea propriilor "Amintiri", referitoare la perioada trăită din copilărie până în 1989.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite