Gorghiu: Mi-aş dori ca Dacian Cioloş să fie propunerea noastră de prim-ministru; are mână bună la unele proiecte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copreşedintele PNL, Alina Gorghiu a afirmat că şi-ar dori ca Dacian Cioloş să fie propunerea de prim-ministru a partidului după alegerile parlamentare, însă nu a exclus ca planurile lui Cioloş să fie altele, Gorghiu afirmând că Cioloş ”are mână bună la unele proiecte”.

”Eu mi-aş dori ca Dacian Cioloş să fie propunerea noastră ca prim-ministru dar de la ce îmi dorec eu la ce îşi doreşte Cioloş s-ar putea să fie o mare diferenţă (...) Nu exclud varianta Cioloş, după cum nu exclud o variantă din PNL. Singura variantă pe care o exclud este Alina Gorghiu”, a declarat copreşedintele PNL, duminică, la Antena 3.

Gorghiu a afirmat că bilanţul de până acum al guvernului condus de către Dacian Cioloş este unul pozitiv, chiar dacă Guvernul are probleme în a-şi comunica în spaţiul public realizările. ”Eu nu am auzit de vreun scandal de corupţie legat de acest guvern (...) Pe mine mă bucură că e un guvenr care asigură o stabilitate economică pe termen scurt. Este un guvern care pe primul trimestru din 2016 a avut creştere economică de 4,2% faţă de aceeaşi perioadă din 2015. Vorbim de un guvern care nu a alocat din Fondul de rezervă milioane de euro ca alocări ilegale către primari de o anumită culoare politică”, a spus Gorghiu.

”Are mână bună la unele proiecte”, a spus Alina Gorghiu exemplificând cu iniţiativa de debirocratizare.

Pe de altă parte, copreşedintele liberal a precizat că există unele disfuncţionalităţi la nivelul unor ministere la care s-au adăugat şi ”declaraţii hazardate” ale unor miniştri. ”Însă una peste alta, mie îmi dă cu plus”, a comentat Gorghiu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite