Gheorghe Falcă, posibil candidat la şefia PDL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, ar putea candida la şefia PDL, potrivit unor surse din partid. Până la ora actuală, singurul care şi-a anunţat, oficial, candidatura este Vasile Blaga.

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, l-a atacat în ultima vreme pe lideru PDL, Vasile Blaga. Atacurile lui Falcă au alimentat informaţiile neoficiale potrivit cărora primarul Aradului ar inteţiona să candideze la şefia partidului.

Falcă a declarat, recent, că dacă Vasile Blaga rămâne la conducerea partidului, atunci speranţele votanţilor de dreapta vor fi anulate. În plus, Falcă a adăugat că în PDL este nevoie urgentă de organizarea unor alegeri interne.

„ Noi am pierdut alegerile obţinând cu un milion de voturi mai puţin decât la alegerile locale şi riscăm, cum spuneam mai devreme, să ne gasim o miză în limitarea pierderilor“, a mai spus Falcă.
Acesta a mai spus că din punctul său de vedere, viitorul lider al PDL trebuie să facă parte din generaţia care în 1989, era compusă din elevi şi studenţi.

Deocamdată, Vasile Blaga este singurul care şi-a anunţat, oficial, candidature la şefia PDL.

Consiliul Naţional de Coordonare al PDL se va reuni pe 23 februarie pentru a stabili data şi obiectivele viitorului Congres al partidului.


 




 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite