Geoană: Vacanţa în Dubai nu i-a făcut bine lui Ponta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatorul PSD Mircea Geoană a declarat, marţi, că vacanţa pe care Victor Ponta a petrecut-o în Dubai nu i-a făcut bine acestuia şi îl îndeamnă pe premier la analiză.

„Nu i-a făcut bine (vacanţa în Dubai, n.r.), orice am spune şi oricum ne-am poziţiona faţă de acest episod. Nu i-a făcut bine, dar este o chestiune pe care dânsul trebuie să şi-o analizeze, aşa cum sunt convins că îşi face o analiză cu privire la propriii paşi şi la modul în care îşi vede viitorul politic imediat”, a spus Geoană.

Premierul Victor Ponta a revenit, luni, în Bucureşti cu o aeronavă a companiei Fly Dubai.

Sâmbătă, jurnalistul RealitateaTV Rareş Bogdan a publicat, pe pagina sa de Facebook, o fotografie care îl înfăţişa pe Victor Ponta distrându-se în clubul „Cavalli“ din Dubai, alături de deputatul PSD, Sebastian Ghiţă, patronul România TV şi prieten apropiat al premierului. La nicio zi, jurnalistul a publicat şi nota de plată a grupului premierului, în valoare de peste 2.600 de euro. „Din păcate, nu am apucat să-i transmit ceea ce mi-am dorit, dar vă asigur că nu a fost primit călduros absolut deloc de românii care l-au recunoscut şi a primit câteva mesaje elegante şi elocvente“, a scris Amon Mircea, în textul care a însoţit nota de plată si pe care jurnalistul l-a redat. 

Unele voci susţin că premierul, pasionat de raliuri, s-ar fi aflat în Emiratele Arabe Unite pentru ultima etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, care s-a desfăşurat, duminică, la Abu Dhabi. Oficial, în perioada 19-24 noiembrie, premierul Victor Ponta se află în concediu de odihnă, acesta delegându-şi atribuţiile de coordonare a Executivului către vicepremierul Gabriel Oprea. 

Citeşte şi:

Rareş Bogdan a publicat pe Facebook nota de plată a premierului Ponta, de la un club din Dubai

 Jurnalistul Rareş Bogdan a publicat duminică, pe contul său de Facebook, nota de plată a premierului Victor Ponta, de la clubul Cavalli din Dubai.

Victor Ponta se reface în Dubai după eşecul în alegerile prezidenţiale. Premierul este însoţit de Sebastian Ghiţă Premierul Victor Ponta şi colegul său de partid, deputatul Sebastian Ghiţă, îşi petrec împreună vacanţa în Emiratele Arabe Unite, la Dubai, scrie Realitatea TV. Cei doi au fost surprinşi într-un club de fiţe din capitala turistică a Emiratelor Arabe.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite