Gabriela Firea explică relaţia pe care o are cu Dana Budeanu: „E chiar de râs”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Capitalei Gabriela Firea susţine că nu i-a propus niciodată Danei Budeanu să intre în politică şi nici să candideze la alegerile parlamentare sau europarlamentare. „Este de râs, realmente”, a comentat edilul.

„E chiar de râs realmente. Vă daţi seama cum aş fi putut eu să-i propun, în perioada alegerilor europarlamentare, dl. Dragnea să aşeze pe lista PSD Bucureşti pe Dana Budeanu sau pe orice altcineva. Relaţiile tensionate, dispărute deja, dintre mine şi dl. Dragnea, vă daţi seama de ce manieră putem să mă duc eu la sediul Kiseleff şi să-i spun «Şţiţi, am şi eu o propunere, să o aveţi pe Dana Budeanu în vedere să fie pe această listă, pe un loc eligibil».

Asta arată ce manipulare ieftină a făcut acel ziar astăzi şi este păcat pentru că este un ziar de prestigiu, un brand, practic, naţional şi să vii cu astfel de minciuni şi să împroşti practic de asemenea manieră în spaţiul public...”, a declarat Gabriela Firea, joi seară, la Antena3.

„E un sentiment bizar. Orice candidat, dacă e susţinut public de o personalitate din orice domeniu, e de bine. Eu sunt într-o situaţie nedreaptă...Dacă eu sunt susţinută de un actor, se spune despre el că i-am dat eu ceva la teatrele primăriei, dacă sunt susţinută de un medic, sigur i-am dat o sinecură la spitalele primăriei, dacă mă susţine un om de afaceri sigur are contracte la Primărie, dacă sunt susţinută de Dana Budeanu, sigur i-am promis un loc de parlamentar.”, a mai spus Firea.

Care este legătura dintre Gabriela Firea şi Dana Budeanu

„Noi totul credem că se face cu schimb de bani, schimb de avantaje. Nu există nicio astfel de înţelegere. Vreau să vă spun ca să vedeţi cum sunt lucrurile în această viaţă. În momentul în care prinţesa Stephanie de Monaco, principesa, a venit la Bucureşti şi era normal să mă pregătesc puţin mai bine pentru acea întâlnire şi să am în vedere mai multe detalii, inclusiv exterioare, am rugat-o pe Dana Budeanu să-mi dea o ţinută adecvată pentru că ştiam că aceste imagini vor ajunge în presa internaţională şi aveam acea temere ca cititiorii să-şi facă o impresie proastă despre bucureşteni, despre români văzându-l pe primarul Bucureştiului într-o ţinută neadecvată. Şi Dana Budeanu mi-a spus că, după părerea ei, cel mai frumos ar fi să mă prezint la acea întâlnire în ia românească şi pantaloni negri. Acela a fost primul contact cu ea.”, a mai declarat edilul Capitalei.

Gabriela Firea a recunscut că a fost şi criticată de Dana Budeanu, pe vremea când lucra în presă şi nu era precupată de aspectul vestimentar. Firea susţine că a fost consiliată vestimentar de către Dana Budeanu, pentru deplasările externe, însă serviciile au fost întotdeauna gratuite.

Primarul Capitalei admite că a discutat cu Dana Budeanu doar despre proiectele dedicate femeilor şi familiilor şi nu a fost niciodată vorba de numiri în funcţii. 

Citeşte şi:

Surse. Firea vrea să o pună pe Dana Budeanu pe listele PSD la parlamentare. Interviul de la Antena 3 a fost pe timpul electoral al PSD

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite