Gabriel Oprea: Dacă aş fi în locul lui Victor Ponta, mi-aş da demisia

0
0

Vicepremierul Gabriel Oprea, omul care poate schimba oricând majoritatea parlamentară prin votul aleşilor UNPR, a declarat că, dacă ar fi în situaţia premierului Victor Ponta, ar demisiona.

”Eu, dacă aş fi în locul lui, mi-aş da demisia. E decizia lui Victor Ponta. Un om e vinovat, sau nevinovat, printr-o decizie a judecătorilor. Nu e deloc uşor nici pentru imaginea României ca premierul să fie anchetat. E un premier bun, dar poate fi şi mai bun.”, a spus Oprea la PRO TV.

Preşedintele UNPR a vorbit succint şi despre relaţia personală pe care o are cu Victor Ponta.  ”Am multe să-i reproşez lui Victor Ponta. Eu l-am crescut. Eu l-am sfătuit de multe ori. Are acum o problemă pe care trebuie să şi-o rezolve. E o problemă cât casa. De câte ori va fi chemat la Parchet, se va duce. Cu toate păcatele lui Victor Ponta, are un guvern bun.”, a mai spus Gabriel Oprea la PRO TV.

Preşedintele UNPR  a avur un mesaj premierului Victor Ponta, dar şi celorlalţi colegi din coaliţia de guvernare.

 "I-am spus-o şi lui Victor Ponta, le-am spus-o şi colegilor de coaliţie. În momentul în care constatăm că se lucrează, de exemplu, la Codul acela Penal - unii, pe furiş, vor să-l modifice - sau se doreşte un atac asupra statului român, pe noi de pierd de parteneri", a declarat Gabriel Oprea în emisiunea "După 20 de ani", difuzată duminică la ProTV. Comisia Juridică va discuta marţi cele 22 de proiecte legislative ce vizează modificarea Codului Penal şi Codului de Procedura Penală.

Politică


Ultimele știri
Cele mai citite