Fuziunea UNPR cu PMP, contestată. Deputatul Marian Vasiliev îi cere lui Valeriu Steriu ştampila şi documentele partidului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatorul Marian Vasiliev a declarat, luni, la Senat, că fuziunea PMP cu UNPR nu s-a concretizat, pentru că el a contestat în instanţă acest act şi i-a cerut fostului lider UNPR, Valeriu Steriu, să îi predea ştampila şi documentele partidului.

”Fuziunea dintre UNPR şi PMP nu există. Este o tentativă pe care au făcut-o parte din conducerile celor două partide, cu un congres pe care recunosc că cel de la PMP a fost foarte bine organizat şi un simulacru de congres, făcut la UNPR”, a spus senatorul Marian Vasiliev.

El a precizat că a contestat la Tribunalul Bucureşti fuziunea dintre UNPR şi PMP, şi apoi a făcut apel la Curtea de Apel.

”Vă dau exemplu de joc de imagine. Eu personal, deşi nu am semnat niciodată nimic, nu sunt în niciun fel de structură, pe site-ul oficial www.pmponline.ro apar ca vicepreşedinte naţional al PMP, fără să am nicio legătură cu acel partid, doar din ideea de a spune că toţi sunt la ei”, a explicat Vasiliev.

Senatorul a mai susţinut că aleşii locali UNPR sunt ameninţaţi că îşi pierd funcţiile.

”Îi solicit domnului preşedinte executiv al PMP, Valeriu Steriu, să predea ştampila şi toate documentele UNPR, pentru că UNPR îşi va continua existenţa”, a menţionat Marian Vasiliev. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite