Firea, întrebată dacă ar putea concura la prezidenţiale cu soţul său: Ar fi frumos, nu? Soţul meu e un om liber. Nu m-a consultat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriela Firea şi Florin Pandele
Gabriela Firea şi Florin Pandele

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, susţine că „ar fi frumos“ să candideze la alegerile prezidenţiale din partea PSD într-o competiţie cu soţul său, Florentin Pandele, care şi-a anunţat candidatura ca independent.

Jurnalist: E posibil să candiaţi şi dvs la prezidenţiale, şi soţul dvs?
Gabriela Firea: Ar fi frumos, nu? Ce frumos ar fi. Soţul meu e un om liber într-o ţară liberă. Nu m-a consultat în privinţa acestei decizii, dar ca orice soţie, îmi susţin soţul. El candidează independent, nu deranjează pe nimeni. 

***

Primarul oraşului Voluntari, Florentin Pandele, a precizat că va candida ca independent. "Am vorbit cu Gabi (soţia sa, primarul Capitalei Gabriela Firea - n.r.) şi i-am spus că voi candida la alegerile prezidenţiale. M-a întrebat dacă sunt sigur că asta vreau şi i-am spus că da. Vreau să candidez", a declarat Florentin Pandele la RomâniaTV.

"Gabi nu şi-a dorit şi nici nu-şi doreşte să candideze. M-a determinat starea în care se află familia mea. E inadmisibil să nu am siguranţă, să nu avem siguranţă", a mai declarat Florentin Pandele. "Vreau să trăiesc în linişte şi în pace în ţara mea", a spus Pandele.

Comitetul Executiv al PSD se reuneşte astăzi, de la ora 11.00, pentru a stabili data congresului. Surse politice au explicat pentru Adevărul că există trei tabere în partid. Prima: gruparea condusă de Dăncilă, care-şi doreşte ca viitorul preşedinte al PSD să fie ales după prezidenţiale. A doua: tabăra strânsă în jurul Olguţei Vasilescu, care insistă pentru un Congres înainte de prezidenţiale. A treia: cei care-şi doresc un Congres rapid.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite