Emil Boc: Nu guvernăm pe la colţuri, ci guvernăm o ţară. Nu ne luăm mingea şi plecăm. Să vedem dacă USR este un partid sau doar o adunătură politică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emil Boc, unul dintre cei mai logevivi premieri postdecembrişti. FOTO Facebook
Emil Boc, unul dintre cei mai logevivi premieri postdecembrişti. FOTO Facebook

Emil Boc, primar al municipiului Cluj Napoca, a salutat decizia de revocare a lui Vlad Voiculescu şi le-a sugerat celor din USR-PLUS să-şi pregătească un alt ministru al Sănătăţii explicând faptul că aceştia trebuie să dea dovadă de responsabilitate, nu să arate că „îşi iau mingea şi pleacă”.

„Când se erodează încrederea într-un ministru eşti obligat să faci un act de remaniere.Coaliţia trebuie să stea aşezată şi să meargă mai departe.  USR trebuie să-şi pregătească alt ministru”, a declarat Emil Boc, primar al municipiului Cluj Napoca, referitor la situaţia din coaliţie, într-o intervenţie la Antena 3.  

„Nu guvernăm pe la colţuri, ci guvernăm o ţară. Nu ne luăm mingea şi plecăm. Avem o pandemie de gestionat (...) Din mers o persoană trebuie să preia conducerea la Sănătate. Trebuie asigurată infrastructura pentru vaccinare, avem lucrurile legate de ATI. USR are cel mai important test de până acum. E un partid sau e o adunare politică”.

Citeşte şi:

Trei motive pentru care Florin Cîţu a procedat corect. Ce va face USR Plus ?

Ionuţ Moşteanu, despre revocarea lui Voiculescu: „Putem spune că e o criză politică”. Despre ieşirea de la guvernare: „Orice variantă e pe masă”

Cioloş, despre revocarea lui Vlad Voiculescu: Absolut inacceptabil

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite