EBA, despre incidentul de la Constanţa: Arată mizeria morală a PSD. Dacă nu votăm, riscăm să fim toţi scuipaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elena Băsescu a scris, pe Facebook, că incidentul în care a fost implicat preşedintele Traian Băsescu la Constanţa, când a fost scuipat de un bărbat, arată până unde poate ajunge „mizeria morală a PSD“ şi a catalogat votul de dumunică drept o chestiune de supravieţuire.

Elena Băsescu îndeamnă la vot, spunând că, prin neparticiparea la scrutin „vom risca toţi cei care suntem împotriva lor să fim călcaţi în picioare şi scuipaţi pe stradă“.

„De aceea, e important să veniţi toţi mâine (duminică, n.r.) şi să votaţi împotriva acestui cancer care riscă să se împrăştie peste Romania, altfel vom risca toţi cei care suntem împotriva lor să fim călcaţi în picioare şi scuipaţi pe stradă. Votul de mâine reprezintă deja o chestiune de supravieţuire!“, arată Elena Băsescu în mesajul postat sâmbătă pe Facebook.

Aceasta şi-a încheiat postarea cu îndemnul de a vota Mişcarea Populară.

Preşedintele Traian Băsescu a fost scuipat de un tânăr, sâmbătă, la Constanţa, în momentul în care a coborât de pe nava şcoală „Mircea“, bărbatul fiind imobilizat imediat de către ofiţerii SPP. La coborârea de pe vas, şeful statului a fost scuipat în faţă, de la o distanţă foarte mică, de un bărbat din mulţime.

Bărbatul care l-a scuipat pe preşedintele Traian Băsescu, sâmbătă, în Portul Constanţa, a fost audiat la Poliţia Judeţeană timp de aproximativ două ore, el spunându-le anchetatorilor că a fost un gest spontan, pe care nu şi-l explică. 

Conform unor surse din rândul anchetatorilor, bărbatul, Adrian Zglobiu, în vârstă de 39 de ani, a fost audiat la sediul Poliţiei Judeţene timp de aproximativ două ore, apoi a fost dus la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean, pentru o evaluare psihologică. 

Citeşte şi:

Adevărul despre ziua alegerilor. Tabloul complet al alegerilor pentru Europa, pe adevarul.roDuminică, 25 mai, este o zi crucială pentru Europa şi pentru România. Este ziua în care noi, românii, îi alegem pe cei care să ne apere interesele la Bruxelles, dar şi ziua în care hotărâm cine are cele mai mari şanse să devină preşedinte al României.

Cine a primit cei mai mulţi bani în campania electorală Alianţa PSD-UNPR-PC s-a clasat de departe în topul donaţiilor primite în campania electorală pentru alegerile europarlamentare, următorul partid, PNL, înregistrând de două ori mai puţin decât alianţa de la guvernare.

România alege. Mic îndreptar pentru ziua alegerilor Duminică, România alege. Candidaţii pentru alegerile europarlamentare, dar şi cei care se luptă pentru un loc în parlamentul României, sau pentru un loc de primar aşteaptă populaţia la urne. Ce au voie să facă şi ce este interzis într-o secţie de votare?

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite