După ce a demisionat din PSD, deputatul Ion Stan vrea să-şi continue activitatea parlamentară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi şi-a dat demisia din PSD, deputatul Ion Stan intenţionează să-şi continue activitatea parlamentară şi cere ca dosarul lui, întocmit de procurorii anticorupţie, să fie făcut public. Parlamentarul susţine că se va prezenta la orice solicitare a organelor judiciare.

„Având în vedere că mandatul de deputat este unul reprezentativ, în serviciul poporului, înţeleg să îmi continui cu demnitate activitatea parlamentară şi să mă dedic, ca şi până acum, în exclusivitate, promovării drepturilor şi aspiraţiilor legitime ale alegătorilor din Colegiul 3 Circumscripţia nr. 16 Dâmboviţa'', se arată în comunicatul de presă emis sâmbătă de Ion Stan.

„Precizez că mă voi prezenta, ca şi până acum, la orice solicitare a organelor judiciare. Îmi doresc ca dosarul meu să fie făcut cât mai curând public şi trimis instanţei de judecată competente, pentru aflarea adevărului'', se mai arată în comunicat.

Ion Stan a demisionat vineri din PSD, după ce premierul Victor Ponta i-a solicitat în mod public acest lucru.

Plenul Camerei Deputaţilor a respins, vineri, cu 145 voturi „pentru" şi 226 „împotrivă" raportul Comisiei juridice cu privire la cererea procurorilor privind încuviinţarea arestării preventive a lui Ion Stan.

Deputatul Ion Stan şi şoferul acestuia, Florin Sarca, au fost puşi sub acuzare de procurorii DNA pentru trafic de influenţă.

Procurorii anticorupţie susţin că în perioada 12 - 14 noiembrie deputatul ar fi pretins 130.000 lei de la un denunţător, bani destinaţi pentru achiziţionarea combustibilului necesar unor autoturisme care urmau a fi folosite în campania electorală, precum şi pentru achiziţionarea unor produse alimentare care urmau a fi împărţite în preajma alegerilor parlamentare.


 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite