Dumitru Oprea(PDL): La Iaşi, UNPR şi PDL ar trebui să meargă împreună

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PDL Iaşi, Dumitru Oprea, susţine că UNPR şi PDL ar trebui să aibă candidaţi unici la primăria Iaşi şa la consiliul judeţean, pentru a nu împărţi electoratul. Senatorul consideră că varianta optimă este ca fiecare partid să aibă câte o candidatură, notează Mediafax.

Dumitru Oprea a afirmat că reprezentanţi ai filialelor PDL şi UNPR Iaşi s-au întâlnit, sâmbătă, pentru a discuta strategia pentru alegerile locale. La discuţii au participat şi liderii UNPR Gabriel Oprea, Marian Sârbu şi Cristian Diaconescu, dar şi prim-vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur.

„Nu e nimic stabilit, dar Iaşiul e un caz simplu. Actualul şef la Consiliul Judeţean este Constantin Simirad, membru UNPR, iar PDL e gata să-l susţină. Primăria nu ar trebui să fie un subiect de discutat, ar trebui să revină PDL. Nu cred că un PDL de 30 la sută poate să fie marginalizat şi să nu prindă la Iaşi niciuna dintre candidaturi", a afirmat Dumitru Oprea.

El a adăugat că susţinerea a doi candidaţi UNPR ar ostiliza PDL, iar democrat-liberalii ieşeni ar putea să fie demobilizaţi în campania electorală.
Liderul UNPR Iaşi, deputatul Luminiţa Iordache, a spus, sâmbătă, că la şefia Consiliului Judeţean va candida Constantin Simirad, susţinut şi de PDL, în timp ce la Primăria Iaşi, candidatul comun ar urma să fie stabilit în urma unui sondaj de opinie.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite