Dragnea, dezlănţuit: Eu nu-l primeam pe Iohannis în curtea Guvernului. Ce vrea să facă? Să meargă cu ciocanul, cu bâta, vrea să-i fure scaunul Vioricăi Dăncilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a lansat un atac foarte dur la adresa preşedintelui Klaus Iohannis, după ce acesta a mers să prezideze şedinţa de Guvern de astăzi. Dragnea a subliniat că nu l-ar fi primit pe preşedinte nici în curtea Guvernului.

„Eu nu-l primeam în curte. Pur şi simplu“, a declarat Liviu Dragnea, referitor la prezenţa lui Klaus Iohannis la şedinţa de Guvern de joi. „Fiecare om are încă dreptul să se facă de râs cât doreşte“, a completat şeful PSD.

Liviu Dragnea a trecut apoi la atacuri şi ironii. „Ce face Iohannis la Guvern? Merge cu ciocanul, cu bâta, le smulge microfonul, vrea să-i fure scaunul Vioricăi Dăncilă. Cum poate bloca cineva, cu scaun la cap, actele Guvernului?“, a mai afirmat preşedintele PSD. 

Liderul PSD a subliniat că Iohannis se poate limita doar la „declaraţii războinice“, fără a avea alte puteri: „A fost doar să citească ce i-au scris cei de la Administraţie (n.r. - Prezidenţială), să facă poze şi să plece. Dincolo de declaraţiile războinice de zilele trecute, el nu poate bloca ordonanţele de Guvern. Nu are ce bloca“, a mai spus Dragnea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite