Dragnea, despre Darius Vâlcov: E un om de valoare rară. Vâlcov a fost la Guvern tot timpul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea. FOTO Inquam Photos
Liviu Dragnea. FOTO Inquam Photos

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri,  faptul că e normală prezenţa lui Darius Vâlcov în echipa Vioricăi Dăncilă, fiind „un om de valoare rară din punct de vedere economic“. Vâlcov e judecat pentru mai multe fapte de corupţie, printre care luare de mită şi trafic de influenţă.

„Darius Vâlcov a fost la Guvern tot timpul. A sprijinit cele două guverne (n.r.- cele conduse de Grindeanu şi Tudose). E un om de valoare rară din punct de vedere economic“, a declarat şeful PSD, după şedinţa grupurilor parlamentare social-democrate. 

Întrebat dacă Darius Vâlcov nu ar fi o vulnerabilitate pentru Guvernul Dăncilă, în condiţiile în care e judecat pentru spălare de bani, trafic de influenţă şi luare de mită, Liviu Dragnea a precizat: „Are dreptul să trăiască şi să se plimbe liber. Atât cât are aceste avantaje, ajută (n.r.-Guvernul). Nu ştiu cine vorbeşte (n.r.-despre dosarele sale penale). Eu ştiu că Guvernul beneficiază de sprijinul lui Vâlcov“, a completat Dragnea.  

Decizia privind numirea lui Darius-Bogdan Vâlcov în funcţia de consilier de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului a fost semnată de noul premier Viorica Dăncilă şi publicată marţi în Monitorul Oficial, potrivit News.ro.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite