Cuplul prezidenţial s-a refugiat la munte în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele Klaus Iohannis, împreună cu soţia sa şi cu proprietarii cabeni FOTO Facebook
Preşedintele Klaus Iohannis, împreună cu soţia sa şi cu proprietarii cabeni FOTO Facebook

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen Iohannis, au făcut o drumeţie în Munţiii Parâng şi s-au oprit la o cabană unde au făcut o fotografie cu proprietarii.

Klaus Iohannis şi soţia sa Carmen Iohannis au făcut o excursie în Munţii Parâng, unde după o drumeţie s-au oprit la o cabană şi au mâncat, ulterior făcând o fotografie cu proprietarii, care a fost postată pe Facebook. Este al treilea weekend în ultimele două luni în care şeful statului merge la munte, potrivit news.ro.

Potrivit unor site-uri locale, preşedintele şi soţia sa au urcat cu maşina, apoi s-au oprit la o cabană şi au mâncat.

Este a treia oară în decursul a trei luni când preşedintele Klaus Iohannis a fost văzut pe munte. În septembrie, şeful statului s-a fotografiat alături de mai mulţi tineri pe Vârful Negoiu din Munţii Făgăraş, imaginea fiind postată pe Facebook de un clujean, alături de mesajul „The president was with us” (Preşedintele a fost cu noi – n.r).â

În august, preşedintele Klaus Iohannis a postat, pe pagina sa de Facebook, o poză în care apare, la Bâlea Lac, cu un rucsac în spate, arătând că drumeţiile montane rămân o pasiune pentru el. ”Drumeţiile montane rămân o pasiune pentru mine aşa că am urcat din nou pe munte. Vă spun cu toată sinceritatea: avem probabil cele mai spectaculoase peisaje din Europa. Merită să le descoperiţi! ‪#‎BâleaLac‬”, a scris Klaus Iohannis pe pagina sa de Facebook. 

PoliticăPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite