Culisele PNL: Sper ca mulţi să se abţină să îl mai atace pe Dragnea cu argumentul că îşi pune în funcţii doar supuşii. Nu e nicio diferenţă între PNL şi PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputata Adriana Săftoiu a criticat, joi seară, conducerea PNL pentru voturile date ieri pentru desemnarea celor care vor ocupa funcţii de conducere în Parlament în noua sesiune. Potrivit acesteia, după cum arată voturile de ieri, PNL demonstrează că nu e mai prejos decât PSD în ceea ce priveşte împărţitul funcţiilor.

„Tot caut un cuvant potrivit după ziua de astazi, mai ales dupa ce s-a întâmplat în grupul PNL de la Senat (la deputaţi încă a fost parfum), şi încă nu îl gasesc. Am auzit astăzi ca nu se voteaza oamenii dupa competenţe, ci e vot politic. Adică, votul politic nu ia în considerare competenţa, ci preferinţa şefului. Se repetă şi se repetă istoria“,  ascris Adriana Săftoiu, pe pagina sa de Facebook.  

Mai mult, deputata PNL arată faptul că atitudinea la care apelează actuala conducere a PNL e similară cu cea din psd, unde Liviu Dragnea decide cine primeşte funcţii şi cine nu. 

„Sper ca mulţi să se abţină să îl mai atace pe Dragnea cu argumentul că îşi pune în funcţii doar supuşii. Nici o diferenţa! Conform unui coleg, «susţinem» ce vrea conducerea. Nu e tristeţe, e jale mare! Iar cea mai mare dezamăgire a mea a fost lipsa de demnitate. Sa vina 22 să îţi spumă ca te-au votat, când la număratoare au fost 12? Da, aveţi dreptate când nu vedeţi diferenţa“, a mai afirmat Săftoiu. 

Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan rămăne liderul deputaţilor liberali, după ce a fost realeasă de conducerea partidului cu 47 de voturi, în vreme ce contracandidata sa, Adriana Săftoiu, a obţinut doar 12. De asemenea, senatorul daniel Zamfir a fost înlocuit de Florin Cîţu în funcţia de preşedinte al Comisiei economice din Senat. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite