Codrin Ştefănescu, atac la Orban: Îşi soarbe tacticos cafeaua cu coniac. Se vede deja prim-ministru şi se gândeşte cum să scape de Rareş Bogdan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Codrin Ştefănescu. FOTO Mediafax
Codrin Ştefănescu. FOTO Mediafax

Codrin Ştefănescu, fost secretar general al PSD, a lansat un atac la adresa lui Ludovic Orban şi a PNL, după ce aceştia au citit joi moţiunea de cenzură, iar Opoziţia pare să aibă şanse să dea jos Guvernul Dăncilă.

„Sala goalā. Un penelist obscur citeşte moţiunea. Se bâlbâie stupid şi e transpirat tot. Nici el nu intelege textul. Dar nu-i pasā deloc. Cā e ordin! Într-un birou apropiat, un etaj mai sus, Ludovic îşi soarbe tacticos cafeaua cu coniac. Se vede deja prim-ministru şi se gândeşte cum sā scape în primul rând de Rareş. Asta-i tot”, a scris pe Facebook fostul secretar general al PSD. 

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a declarat, joi, după citirea moţiunii de cenzură în plenul Parlamentului, că aceasta trece cu 233 de voturi şi există o veste proastă şi o veste bună. Vestea proastă este că PSD nu are 233 de parlamentari, iar vestea bună este că „nici cele cinci partide adunate nu au 233”. ”Vedem joi la moţiunea de cenzură cine va avea câştig de cauză”, a spus Ciolacu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite