Clotilde: „Problema nu este Cîţu, este preşedintele Klaus Iohannis”. PNL Sector 1: „Să ne vedem lungul nasului şi să ne concentrăm pe problemele sectorului”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Clotilde Armand FOTO Inquam Photos George Călin
Clotilde Armand FOTO Inquam Photos George Călin

PNL Sector 1 îi atrage atenţia primarului de sector, Clotilde Armand, că trebuie să vadă de problemele sectorului, după ce primarul USRPLUS a lansat un atac la adresa preşedintelui Klaus Iohannis.

PNL Sector 1 a subliniat că „nu trece nicio zi fără ca Clotilde Armand, primarul sectorului 1, să lanseze atacuri furibunde la adresa Partidului Naţional Liberal, „partener” de guvernare în sectorul 1. Ieri şi astăzi, doamna Armand a atacat conducerea PNL Sector 1, Premierul României, Florin Cîţu (de două ori) şi, mai nou, Preşedintele României, Klaus Iohannis. Ne întrebăm: cine urmează? Preafericitul Părinte Patriarh Daniel? Guvernatorul Băncii Naţionale? Preşedintele Comisiei Europene? Este de notorietate faptul că doamna Armand se visează la Cotroceni, dar până una alta are de gestionat un sector cu foarte multe probleme. Multe trenează de ani de zile, de pe vremea PSD, cu sclipici de diamante şi praf de tun din bani publici. Altele sunt mai noi. Unele sunt chiar de ieri”. 

„Colegii mei consilierii liberali au aflat cu stupoare ieri, cu două ore înainte de şedinţa de consiliu, că protocolul încheiat între doamna Armand şi operatorul de salubritate lasă zeci de mii de bucureşteni fără servicii de curăţenie stradală: la Gara de Nord, la Piaţa Charles de Gaulle, în centrul Bucureştiului, la Piaţa 1 Mai, la Podul Constanţa, la Mănăstirea Caşin, la Liceul Lazăr etc. În plus, situaţia şcolilor din sectorul 1 este disperată: este primul an când nu s-a făcut nicio reparaţie şi nicio lucrare de modernizare pentru pregătirea anului şcolar. Asta ca să nu mai vorbim despre execuţia bugetară absolut jenantă la capitolul investiţii, sub 5%, când am intrat deja în luna septembrie. Toată primăria este într-un blocaj fără precedent. Dincolo de orice joc de imagine şi declaraţii pompoase pentru un pumn de like-uri, doamna Armand ar trebui să-şi ocupe timpul cu rezolvarea problemelor cetăţenilor sectorului 1,” a declarat Sebastian Burduja, Preşedinte PNL Sector 1.

Potrivit sursei citate, „Clotilde Armand a avut numeroase ieşiri publice împotriva partenerului de guvernare locală, Partidul Naţional Liberal, uitând că sprijinul PNL a fost decisiv în câştigarea mandatului de primar. Urmând exemplul de la nivel naţional, este posibil să dorească să îşi asigure sprijinul AUR-PSD în Consiliul Local. Din fericire, AUR nu are niciun consilier local în sectorul 1”.

„Este bine să ne vedem lungul nasului şi să ne concentrăm pe administraţie şi bună guvernare. Sectorul 1 – şi întreaga Românie – au nevoie de lideri politici maturi, responsabili, motivaţi doar de dorinţa de a lăsa în urmă comunităţi mai dezvoltate. Parteneriatul nostru este cu bucureştenii sectorului 1. I-am transmis de fiecare dată doamnei Armand şi o facem şi astăzi: suntem la dispoziţie la orice oră pentru binele cetăţenilor. Nu punem la suflet toate jignirile si atacurile (inclusiv de ieri, din păcate), pentru noi interesul românilor şi legile ţării sunt peste orice orgolii şi dezamăgiri personale. Avem mult de muncă. Aşteptările cetăţenilor sunt pe măsură,” a concluzionat Sebastian Burduja, liderul PNL Sector 1. 

Clotilde Armand, atac la Iohannis: „Nu ştiu de ce nu vine preşedintele României astăzi în faţa naţiunii să explice românilor şi partenerilor de guvernare de ce l-a demis pe ministrul Justiţiei unilateral”

„Problema nu este dl. Cîţu. Problema este dl. preşedinte Klaus Iohannis. Sincer, nu ştiu de ce nu vine preşedintele României astăzi în faţa naţiunii să explice românilor şi partenerilor de guvernare de ce l-a demis pe ministrul Justiţiei unilateral. Aşteptăm din partea d-lui preşedinte să ne explice această decizie. Să ne spună de ce revocarea nu are vreo legătură cu faptul că Stelian trebuia să anunţe lista candidaţilor pentru şefia DIICOT”, a transmis Clotilde Armand pe Facebook. 

Primăriţa i-a transmis preşedintelui că reformele asumate sunt nişte cuvinte goale. „D-le Preşedinte (cu tot respectul pe care vi-l port), aţi greşit şi trebuie să vă asumaţi asta în faţa milioanelor de români care au ieşit în stradă pentru justiţie, nu pentru corupţie. Încă aveţi timp să faceţi un pas înapoi şi să nu predaţi ţara în braţele celor de la PSD & co. Ştiu că Dvs. nu mai aveţi nimic de pierdut politic. Dar România are. În acest moment reformele asumate de Dvs. sunt nişte cuvinte goale de conţinut. Sper din tot sufletul că întâlnirile Dvs. de la GRIVCO să fie doar o tristă amintire pentru democraţia românească şi din decizia Dvs. de revocare a ministrului Justiţiei să nu renască un nou USL mascat pe care îl vedem foarte activ în Sectorul 1.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite