Ciucă: Până la sfârşitul lunii august vreau să intre în Guvern şi pachetul de legi pe apărare şi siguranţă naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Nicolae Ciucă FOTO Guvernul României
Premierul Nicolae Ciucă FOTO Guvernul României

Premierul României, Nicolae Ciucă, a declarat că ar vrea amânarea discutării proiectului de lege privind statutul cadrelor militare, aflat pe ordinea de zi a şedinţei de Guvern, până când este gata tot pachetul de legi pe „apărare şi siguranţă naţională”, pe care îl vrea finalizat de ministerele responsabile până la finalul lunii august.

„Domnule ministru Dîncu, vă rog să fiţi de acord ca proiectul de lege privind statutul cadrelor militare să intre la pachet cu celelalte legi din domeniul apărării şi siguranţei naţionale. Ca atare, cer amânarea până intră întregul pachet”, a a declarat premierul Nicolae Ciucă. 

Mai mult, liderul de la Palatul Victoria le-a cerut miniştrilor responsabili de proiecte să le pregătească pentru discutarea în Executiv până la finalul lunii august:

„Şi pentru că vorbim de întregul pachet, pentru toate ministerele responsabile, până la sfârşitul lunii august vreau să intre în Guvern şi pachetul de legi pe apărare şi siguranţă naţională”, a completat Ciucă. 

În şedinţa de Guvern de miercuri ar fi trebuit discutat şi adoptat proiectul de lege privind statutul cadrelor militare, fiind printre primele puncte ale ordinii de zi. 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite