Ciucă: Bucuria Învierii să vă aducă linişte sufletească, pace şi fericire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Nicolae Ciucă a transmis un mesaj pentru românii care sărbătoresc Paştele în această perioadă, urând ca bucuria Învierii să le aducă linişte sufletească, pace şi fericire alături de cei dragi.

FOTO Guvernul României
FOTO Guvernul României

„Bucuria Învierii Domnului să vă aducă linişte sufletească, pace, bucurie şi fericirea de a petrece clipe frumoase alături de cei dragi! Hristos a înviat!", a scris premierul Ciucă, într-un mesaj de felicitare postat pe pagina de Facebook a Guvernului. 

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis sâmbătă, un mesaj pentru românii care celebrează sărbătoarea Sfintelor Paşti. Șeful statului a îndemnat românii să ofere înţelegere, compasiune şi sprijin celor care au nevoie.

„Învierea Domnului ne aduce împreună pentru a ne bucura de triumful credinţei asupra morţii şi a suferinţei. În aceste momente de intensă bucurie spirituală, transmit urări de sănătate, pace şi prosperitate tuturor românilor ortodocşi, greco-catolici, armeni şi neoprotestanţi, aflaţi în ţară ori în comunităţile diasporei”, a afirmat preşedintele Iohannis.    

Președintele Klaus Iohannis a mai transmis că „sărbătoarea Sfintelor Paşti să ne inspire să fim, cu un gând bun şi un gest de solidaritate, mai aproape de semenii aflaţi în suferinţă, loviţi de război ori nenorociri, afectaţi de pierderea celor dragi sau de povara singurătăţii”.

Totodată, șeful statului i-a îndemnat pe români să ofere înţelegere, compasiune şi sprijin celor care au nevoie. 

„Călăuziţi de lumina iubirii lui Hristos, să dăruim înţelegere, compasiune şi sprijin tuturor celor care au nevoie de ajutorul nostru. Sfintele Paşti să ne întărească în credinţă şi speranţă, să ne călăuzească pe mai departe cu lumina Învierii Domnului, spre împlinirea binelui comun”, a completat Preşedintele României.   

La rândul său, Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, a transmis vineri, 14 aprilie, un mesaj. 

„În Liniște, în liniștea Sinelui său dumnezeiesc s-a stins ca Om pentru a ne reaprinde nouă speranța. Este lecția cea mai dură, însă caldă și plină de iubire pe care am trăit-o în Vinerea Marea încă din primii ani ai copilăriei. Este trăirea pe care o prețuiesc de fiecare dată în această zi, în liniște! În Liniștea Lui”, este mesajul transmis de șeful PSD. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite