Klaus Iohannis: Sfintele Paşti să ne întărească credinţa şi speranţa

0
Publicat:

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis sâmbătă, un mesaj pentru românii care celebrează sărbătoarea Sfintelor Paşti. Șeful statului a îndemnat românii să ofere înţelegere, compasiune şi sprijin celor care au nevoie.

FOTO Administrația Prezidențială
FOTO Administrația Prezidențială

„Învierea Domnului ne aduce împreună pentru a ne bucura de triumful credinţei asupra morţii şi a suferinţei. În aceste momente de intensă bucurie spirituală, transmit urări de sănătate, pace şi prosperitate tuturor românilor ortodocşi, greco-catolici, armeni şi neoprotestanţi, aflaţi în ţară ori în comunităţile diasporei”, a afirmat preşedintele Iohannis. 

Președintele Klaus Iohannis a mai transmis că „sărbătoarea Sfintelor Paşti să ne inspire să fim, cu un gând bun şi un gest de solidaritate, mai aproape de semenii aflaţi în suferinţă, loviţi de război ori nenorociri, afectaţi de pierderea celor dragi sau de povara singurătăţii”.

Totodată, șeful statului i-a îndemnat pe români să ofere înţelegere, compasiune şi sprijin celor care au nevoie. 

„Călăuziţi de lumina iubirii lui Hristos, să dăruim înţelegere, compasiune şi sprijin tuturor celor care au nevoie de ajutorul nostru. Sfintele Paşti să ne întărească în credinţă şi speranţă, să ne călăuzească pe mai departe cu lumina Învierii Domnului, spre împlinirea binelui comun”, a completat Preşedintele României. 

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite