Ciucă anunţă măsuri care se referă la pachetul „Sprijin pentru România”: A fost aprobat primul pachet de finanţare, de peste un milion de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Ciucă FOTO Guvernul Romaniei
Nicolae Ciucă FOTO Guvernul Romaniei

Premierul Nicolae Ciucă a anunţat că Guvernul continuă să ia măsuri pentru pachetul de sprijin economic pentru români, „Sprijin pentru România”, informând că „a fost aprobat primul pachet de finanţare pentru susţinerea investiţiilor de peste un milion de euro”, care acoperă 92 de domenii de acttivitate.

„În cadrul şedinţei de Guvern de astăzi vom continua să luăm decizii care se referă la pachetul „Sprijin pentru România”, a anunţat premierul în deschiderea şedinţei de Guvern de vineri. 

Potrivit şefului Executivului, „deja a fost aprobat primul pachet de finanţare pentru susţinerea investiţiilor de peste un milion de euro, este vorba de un pachet care acoperă 92 de domenii de activitate”. „Lucrăm împreună cu Ministerul Fondurilor Europene să finalizăm până vineri celelalte documente, în care asigurăm cadrul legislativ şi cadrul de reglementare pentru celelalte măsuri”, a mai completat premierul. 

Premierul a mai anunţat o şedinţă de Guvern excepţională, vineri, pentru aprobarea acestui cadru şi una la începutul săptămânii viitoare să asigurarea pachetului de măsuri cu decizii concrete şi reglementate şi pentru ca acestea să poată fi puse în aplicare la timp, aşa cum şi-a asumat Executivul. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite