Cîţu, pariu „pe o bere” cu un protestatar din Baia Mare: Nu o să mai aveţi niciun motiv să ieşiţi - VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Citu FOTO Florin Cîţu / Inquam Photos / Octav Ganea
Florin Citu FOTO Florin Cîţu / Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul Florin Cîţu a făcut un pariu pe o bere cu un protestatar în timpul vizitei la Baia Mare. Apostrofat pe tema numirilor pe criterii politice a oamenilor din funcţii publice, premierul i-a promis bărbatului că situaţia se va schimba şi a făcut un pariu cu protestatarul că problema va fi rezolvată şi nu va mai avea pentru ce să iasă în stradă.

Premierul l-a asigurat pe bărbat că este ultima dată când iese în stradă pentru problema numirilor politice şi i-a propus un pariu

„Aveţi puţină încredere. Este o chestie la care ţin foarte mult. Nu o să mai aveţi de ce să ieşiţi. Vă spun eu că, punem pariu că nu o să mai ieşiţi. Bem o bere, aici (n.r. în Centrul Vechi din Baia Mare) venim şi bem o bere anul viitor. Până anul viitor nu o să mai aveţi niciun motiv să ieşiţi”, i-a promis premierul Florin Cîţu.

Bărbatul i-a atras atenţia premierului în momentul sosirii în Piaţa Libertăţii din Baia Mare pentru că ţinea în mână un carton pe care scria „Stop numirilor politice în funcţiile publice!”. 

„Am ieşit şi în 2017, am ieşit şi acum şi voi ieşi în continuare până nu se mai fac numiri politice”, a spus bărbatul.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite