Cîţu, despre relaţia cu ministrul Sănătăţii: „Nu există o dispută între mine şi Vlad Voiculescu pe nicio temă”. Ce spune despre evaluarea demnitarului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Florin Cîţu FOTO Inquam Photos / George Călin
Premierul Florin Cîţu FOTO Inquam Photos / George Călin

Premierul Florin Cîţu a declarat, miercuri, că nu este nicio dispută între el şi ministrul Sănătăţii Vlad Voiculescu, afirmând totodată că „transparentizarea este foarte importantă”. Şeful Guvernului a punctat faptul că evaluare va avea loc la jumătatea anului.

„Nu există o dispută între mine şi Vlad Voiculescu pe nicio temă. Publicarea bazei de date este un lucru pe care l-a făcut Ministerul Sănătăţii. Ideea este că am fost sesizat şi orice sesizare care vine de la cetăţenii României sau de la vreo instituţie a statului trebuie să vedem cum trebuie să fie rezolvată. Nu sunt specialist, vom vedea este sau nu vreo problemă. Din punctul meu de vedere subiectul este încheiat, transparentizarea este foarte importantă”, a spus Florin Cîţu la Parlament.

Întrebat dacă s-a gândit să facă o evaluare a activităţii ministrului Sănătăţii, şeful Guvernului a subliniat că aceasta va avea loc la jumătatea anului. „Nu am făcut o evaluare. La jumătatea anului o fac. Ştiu că a fost lăsate nişte rapoarte de Tătaru”, a completat Florin Cîţu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite