Cîţu, despre „obiceiul” PSD de a depune moţiuni: „O să ignorăm”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Facebook/ Florim Cîţu
FOTO: Facebook/ Florim Cîţu

Premierul Florin Cîţu a declarat vineri, la finalul şedinţei de Guvern, că Executivul trecut a reuşit să facă faţă şi să conducă ţara chiar dacă PSD avea majoritate în Parlament. Prim-ministrul a adăugat şi că anul acesta o să „ignore” acţiunile social-democraţilor, care depun moţiuni simple aproape în fiecare săptămână şi chiar ameninţă cu o moţiune de cenzură până la finalul sesiunii.

În contextul în care comunicarea cu PSD este deficitară, social-democraţii venind cu moţiuni simple pe bandă rulantă şi ameninţă chiar cu o moţiune de cenzură, implementarea PNRR ar putea ridica probleme în regiunile conduse de membrii formaţiunii social-democrate.

„Îmi aduc aminte că anul trecut am făcut parte dintr-un Guvern care a condus România într-o perioadă dificilă, cu un Parlament majoritar PSD care încerca să ne oprească în fiecare zi. Şi totuşi am reuşit să facem faţă, am guvernat România bine anul trecut. Anul acesta o să ignorăm.” a spus Florin Cîţu vineri, la finalul şedinţei de Guvern.

PSD va depune săptămâna viitoare o moţiune simplă la Camera Deputaţilor împotriva ministrului Agriculturii, Adrian Oros, a transmis liderul PSD, Marcel Ciolacu. 

Acesta argumentează moţiunea simplă spunând că Adrian Oroş „este într-o lume paralelă cu acest domeniu” şi îl acuză de faptul că nu s-au luat măsuri pentru problemele din domeniul industriei agroalimentare, precum seceta. Printre acuzaţii, social-democratul subliniază că ţara noatră nu mai produce pesticide, îngrăşăminte sau seminţe şi că produsele româneşti nu sunt promovate.

Marcel Ciolacu a anunţat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că PSD va depune şi moţiune de cenzură până la sfârşitul acestei sesiuni parlamentare.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite