Ciolacu face Grup de lucru împotriva coronavirus cu Ponta, Grindeanu, Tudose şi Tăriceanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu şi Victor Ponta colaborează
Marcel Ciolacu şi Victor Ponta colaborează

Liderul interimar PSD Marcel Ciolacu a anunţat sâmbătă seară la România TV înfiinţarea unui grup de lucru informal din care fac parte fosti premieri, scopul fiind gasirea unor solutii in criza generata de pandemia de coronavirus.

Din grupul de lucru fac parte liderul PSD Marcel Ciolacu, foştii premieri PSD Victor Ponta, Sorin Grindeanu si Mihai Tudose, precum si liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu.

Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD, a declarat că ar fi adoptat măsuri mai dure pentru a preveni răspândire noului coronavirus. Declaraţia a fost făcută după ce ministrul de Interne a anunţa ordonanţa militară numărul 2 din perioada stării de urgenţă.

„Cred că a contat şi decizia politică, nu numai a specialiştilor. Este o diferenţă mare între recomandări şi interzicerea circulaţiei. Aş fi fost mai drastic, să vedem dacă România funcţionează doar pe bază de recomandări. Eu aş fi lăsat politicul şi aş fi permis ca specialiştii să-şi impună punctul de vedere. Sunt convins că domnul Arafat şi domnul Despescu şi-ar fi dorit ca lucrurile să fie mult mai clare”, a spus Ciolacu la Digi 24.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite