Ciolacu, despre legea offshore: O să semnăm proiectul, săptămâna viitoare, îl depunem în Parlament pe procedură de urgenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO facebook Marcel Ciolacu
FOTO facebook Marcel Ciolacu

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat că legea offshore va fi depusă la Parlament săptămâna viitoare, proiectul urmând să fie semnat de către cei trei lideri care fac parte din partidele din coaliţia la guvernare.

Proiectul privind legea offshore care permite exploatarea gazelor din Marea Neagră urmează să fie depus în Parlament pe procedură de urgenţă, conform declaraţiei lui Marcel Ciolacu.

"Toţi trei (liderii partidelor din coaliţia de guvernare – n.r.) o să semnăm proiectul săptămâna viitoare, îl depunem în Parlament pe procedură de urgenţă. La ultima coaliţie am avut discuţii, am hotărât parametrii legii şi va intra în Parlament săptămâna viitoare. Şi eu şi domnul Ciucă - pentru că suntem toţi parlamentari – domnul Kelemen Hunor vom semna legea, toţi liderii coaliţiei”, a declarat Marcel Ciolacu, joi seară, într-o emisiune la Antena 3.

Preşedintele PSD a precizat că depunerea proiectului la Parlament este o "cale mai uşoară" decât promovarea proiectului de lege prin Guvern, relatează news.ro. 

"Şi am făcut şi modificarea, nu este numai offshore, este şi onshore, pentru adâncime, pentru deep, făcută pe aceeaşi legislaţie, adică şi Romgazul va beneficia de aceleaşi facilităţi”, a adăugat Marcel Ciolacu.  

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite