Ciolacu, de Ziua Poliţiei Române: „Eforturile poliţiştilor în asigurarea ordinii publice le-au dat cetăţenilor încrederea că sunt protejaţi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Arhivă
FOTO: Arhivă

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a participat vineri la ceremonia dedicată Zilei Poliţiei Române, context în care le-a mulţumit poliţiştilor pentru contribuţia pe care au avut-o în timpul pandemiei pentru asigurarea ordinii publice.

„Am participat astăzi cu mare bucurie la ceremonia dedicată Zilei Poliţiei Române, care coincide cu marea noastră sărbătoare creştină de Buna Vestire.

Am mulţumit tuturor poliţiştilor pentru contribuţia pe care au avut-o în ultimii doi ani, în pandemie. Eforturile lor în asigurarea ordinii şi siguranţei publice au creat un sentiment de stabilitate la nivelul societăţii şi le-au dat cetăţenilor încrederea că sunt protejaţi de instituţiile statului în aceste momente deosebit de dificile”, a scris liderul PSD, vineri, pe Facebook. 

Ciolacu le-a transmis poliţiştilor tot respectul pentru „munca şi misiunile pe care le îndeplinesc, dar şi pentru profesionalismul şi curajul de care dau dovadă”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite