Ce spune ministrul Finanţelor despre banii avuţi pentru a-şi cumpăra un teren şi case la 22 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Vîlceanu  FOTO Inquam Photos / George Călin
Dan Vîlceanu  FOTO Inquam Photos / George Călin

Noul ministru al Finanţelor, Dan Vîlceanu, susţine că banii pentru proprietăţile cumpărate la doar 22 de ani, un teren şi două case, au fost de la părinţii, dat fiind faptul că a avut o stare materială bună.

Întrebat de unde a avut bani la 22 ani pentru a cumpăra un teren şi două case, iar acesta s-a angajat la doar 24 de ani: „De la parinti”, a fost răspunsul scurt al ministrului de Finanţe. 

„Am beneficiat de acest noroc de a avea parinţii cu o stare materială bună, Acele case sunt într-o comună din Gorj, pretul a fost unul foarte bun si nu vorbesc de sume foarte mari. La momentul acela valoarea priorietăţii era cât pretul unui apartament cu 2 camere din Bucuresti”, a completat noul ministru al Finanţelor. 

Dan Vîlceanu a punctat faptul că a subliniat şi el faptul că sunt scumpiri la gaze şi combustibili. „Sigur ca simt scumpiri, există la energie electrică, combustibil, gaze, materiale de constructie. E o tendinţă generală de creştere a preţurilor. Creşteri 24 la suta la energie, peste 20 la suta la gaze. Ca toată lumea şi eu resimt aceste scumpiri. Sunt convins că e un fenomen tranzitoriu”, a mai afirmat Vîlceanu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite