Ce spune Dan Bittman despre posibilitatea candidaturii din partea la Primăria Sectorului 1: „Nu vreau sa le distrug încrederea în mine”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dan Bittman, susținut de AUR pentru o candidatură la Primăria Sectorului 1, a declarat în în premieră pentru Realitatea Plus, dacă opinia sa despre posibilitatea candidaturii, potrivit realitatea.net.

Dan Bittman FOTO: Instagram
Dan Bittman FOTO: Instagram

„Eu nu mă bag, de obicei, în lucruri pe care nu le pot controla sau nu le cunosc. E ușor să câștig, dar e foarte greu să mă țin de promisiuni după aceea”, a afirmat Bittman.

„Nu e problema de a câștiga niște alegeri, ci ce faci dacă le câștigi. Mulți au câștigat candidaturi fără experiență în administrația publică sau fără să aibă legătură cu așa ceva. Ce te faci dacă câștigi? E nevoie de anumite calități pentru a face politică”, a precizat solistul Holograf. Acesta a adăugat că se consideră flatat să fie inclus pe lista posibililor candidați ai AUR, „dar nu vreau sa le distrug încrederea în mine”.

Declarațiile lui Bittman au venit în contextul în care preşedintele AUR, George Simion, a declarat că solistul trupei Holograf va fi măsurat în sondajele de opinie ale formațiunii sale pentru o posibilă candidatură la Primăria Sector 1, în alegerile care vor avea loc în iunie.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite