Cătălin Rădulescu, răspuns la atacurile lui Titus Corlăţean: „Tot din cauza ta am pierdut şi preşedenţia ţării, amărâtule”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PSD de Argeş Cătălin Rădulescu reacţionează la afirmaţiile lui Titus Corlăţean, spunând despre fostul ministru al Justiţiei că îl caracterizează „oportunismul, laşitatea şi securismele” şi că nu îşi doreşte decât „o funcţie şi un loc cald la vârful partidului”.

„Am aflat astăzi (duminică - n.red.), că la Conferinţa judeţeană extraordinară din Dâmboviţa, un candidat, nu la funcţia de preşedinte ci la funcţia de preşedinte executiv (asta arată cât de curajos este acest coleg), cerea în discursul dânsului ca partidul să renunţe la stilul PRM şi la stilul „mitralieră”! Păi sigur, ştiu că colegul Corlăţean îşi doreşte foarte tare conducerea organizaţiei Dâmboviţa sau în general orice conducere sau funcţii sau vreun minister, şi asta de când există în partid, oportunismul, laşitatea şi securismele îl caracterizează! Domnule Corlăţean, atunci când se făceau abuzuri enorme în justiţie şi colegi de-ai tăi erau anchetaţi, judecaţi sau condamnaţi, ca ţinte politice, fiind nevinovaţi, marea majoritate dintre ei, atunci când românii erau înregistraţi ilegal pe siguranţa naţională, când se făceau anchetele şi rechizitoriile de către SRI, când s-au descoperit protocoale, când se dădeau biletele cu soluţia de condamnare judecătorilor, tu, senator PSD tăceai chitic, că îţi era teamă să nu deranjezi structurile”, afirmă deputatul PSD, potrivit Mediafax.

Cătălin Rădulescu spune că a ieşit public, alături de alţi colegi din PSD şi au reclamat abuzurile din Justiţie.

„Da, am ieşit public eu, Olguţa, Codrin, Pleşoianu, Şerban Nicolae, Iordache, Nicolicea, Ionel Arsene, Teodorovici şi alţii, împotriva unui sistem opresiv şi ilegal şi datorită reacţiilor noastre şi atacării la CCR a acestor ilegalităţi, multe dintre acestea au fost stopate, prin deciziile Curţii. Ştim că am deranjat foarte tare, însă noi am ales curajul şi responsabilitatea, decât laşitatea şi oportunismul pentru funcţii, pe care l-ai ales tu, Titus Corlăţean. Noi toţi suntem de zeci de ani în aceleaşi organizaţii, tu, oportunistule ai trecut prin atâtea organizaţii, numai şi numai pentru a avea funcţii”, a adăugat Rădulescu.

Scos vinovat pentru secţiile de votare din străinătate

Deputatul afirmă că diferenţa dintre el şi Corlăţean este că el a ales să susţină o echipă în Argeş, iar fostul şef al Justiţiei vrea o funcţie şi un loc cald la vârful partidului.

„Spui că din cauza peremiştilor şi a mea, a pierdut partidul? Spune asta membrilor de partid şi primarilor din ţară, care ne iubesc pentru curajul nostru, însă cred ca vei fi fugărit de oameni! Ştii de ce am pierdut procentele în sufragiul românilor, Titus Corlăţean? O mare parte din cauza ta, că ţi-ai bătut joc de românii din diaspora, nefăcând suficiente secţii de votare, atunci când erai un jalnic ministru de Externe. Tot din cauza ta am pierdut şi preşedenţia ţării, amărâtule. (...) Între oportunismul, laşitatea şi dezastrul făcut de tine ca ministru românilor din diaspora, aleg curajul, patriotismul şi naţionalismul. Nu o sa fii niciodată ca mine, ca Olguţa, Codrin, Teodorovici, Şerban Nicolae, Pleşoianu, Arsene, Iordache sau Grindeanu, o sa rămâi un individ mort după funcţii şi atât! Dep Cătălin Marian Radulescu sau „Mitraliera“ aşa cum mi-ai spus tu. Eu sunt medic, tu?”, conchide Rădulescu, pe pagina sa de Facebook.

Titus Corlăţean a cerut, la conferinţa de alegeri a PSD Dâmboviţa, liderilor de partid să renunţe „la peremisme şi la stilul mitralieră”. Corlăţean a atras atenţia că PSD are nevoie de lideri care vorbesc corect limba română, ştiu şi limbi străini şi sunt buni comunicatori.

Corlăţean a afirmat, în faţa delegaţilor, că există colegi în PSD care nu realizează că s-au schimbat timpurile şi că este nevoie de inteligenţă politică şi înţelepciune pentru ca unii să îşi facă propria introspecţie.

„Suntem într-un moment dificil pentru PSD. Este pe de o parte rezultatul unor greşeli pe care şi noi le-am făcut, şi în organizaţia asta de partid judeţeană, unele şi la nivel naţional”, a spus Corlăţean.

Acesta a adăugat că este pentru prima dată în 30 de ani, în România, când „avem de-a face cu o obsesie a actualei puteri de a acapara puterea absolută în stat”.

„Să renunţăm la peremisme, să renunţăm la stilul Mitralieră, să renunţăm la lucruri care nu ne atrag electoratul. Să ieşim, să prezentăm echipe de bună calitate”, a afirmat Corlăţean, cu referire la Cătălin Rădulescu, poreclit „Mitralieră”.

Corlăţean a spus că PSD are nevoie de oameni pregătiţi profesional şi politic, „care să vorbească corect româneşte, să mai ştie şi nişte limbi străine, să fie buni comunicatori publici şi politici”.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite