Carmen Dan, despre eliberarea lui Liviu Dragnea: A fost un lider. A avut în mână un partid puternic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carmen Dan FOTO Facebook
Carmen Dan FOTO Facebook

Fostul ministru Carmen Dan a vorbit despre eliberarea lui Liviu Dragnea la Digi24. Ea a spus despre fostul lider PSD că „este un om puternic” şi că l-a vizitat de câteva ori în această perioadă pe Liviu Dragnea la penitenciar şi a vorbit cu el la telefon.

„Cu multă bucurie, evident. Pentru că îl cunosc pe Liviu Dragnea de mai bine de 20 de ani în primul rând, pentru că am lucrat cu Liviu Dragnea şi îl cunosc. Ştiu că a fost o perioadă grea pentru el. Mă bucur că a avut puterea să o traverseze. Am certitudinea că sunt mulţi din membri de partid care se bucură şi care l-au susţinut de-a lungul timpului”, a declarat Carmen Dan la Digi 24, fiind întrebată cum a primit vestea eliberării lui Liviu Dragnea din închisoare.

Ea a spus că l-a mai vizitat pe fostul preşedinte PSD în perioada în care a fost în închisoare şi că Liviu Dragnea „e un om puternic”. 

„Am fost de câteva ori la penitenciar. E un om puternic, un om care şi dacă are o problemă, ori nu o spune, ori o spune în aşa fel încât să nu transmită îngrijorare”, a spus ea. 

Referitor la revenirea în partid apune că „ţine foarte mult şi de ce va fi transmis din PSD în perioada următoare. Probabil îi vor transmite sănătate”

Ea a mai spus că nu crede că Marcel Ciolacu şi Vasile Dîncu se vor simţi ameninţaţi, iar Liviu Dragnea „nu este genul care să transmită ameninţări. Nu ştiu dacă va dori să iaşă public şi ce va dori să spună. 

Liviu Dragnea a fost un lider. A ţinut în mână un partid foarte puternic,unit şi a avut victorii”.  

Întrebată dacă îl consideră nevinovat pe Liviu Dragnea, fostul ministru de Interne a replicat: „Îmi cereţi să comentez o decizie a instanţei şi eu lucrul acesta nu o să îl fac”.

Tribunalul Giurgiu a dezbătut, joi, cererea de eliberare condiţionată depusă de Liviu Dragnea care execută în prezent o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni în închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Protecţia Copilului Teleorman. Magistraţii au hotărât că fostul lider PSD poate fi eliberat înainte de termen

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite