Campania „Ponta-preşedinte“ continuă: „Veţi da cel mai tânăr preşedinte al României“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, liderul PC Daniel Costantin, vicepremierul Liviu Dragnea, europarlamentarul Corina Creţu au accentuat vineri, la un miting organizat de tineretul social-democrat, că Victor Ponta trebuie să candideze la alegerile prezidenţiale din partea PSD şi să-i ia locul lui Traian Băsescu la Cotroceni.

„Victor Ponta are obligaţia să ajungă preşedintele României, nu pentru el şi nici pentru partidele pe care le reprezentăm, ci pentru tinerii din '89, pentru tinerii ca voi, pentru generaţiile care vor urma. Pensionarii au nevoie de un tânăr care să-i ajute, femeile au nevoie de un preşedinte energic şi tinerii îşi doresc un preşedinte care să le fie aproape. Românii au nevoie de Victor Ponta preşedinte“, a fost mesajul lui Gabriel Oprea, pentru tinerii social-democraţi, în prezenţa premierului Victor Ponta, potrivit Mediafax.

A urmat Liviu Dragnea să ia cuvântul şi a acentuat aceeaşi idee. „Vă prezint un om care are obligaţia să fie energizat pentru alegerile următoare, cel pe care voi l-aţi propulsat, un tânăr care astăzi poate să conducă România, Victor Ponta“, a arătat şi Dragnea.

Daniel Constantin a vorbit de aptitudinile care îl recomandă pe Victor Ponta ca viitor preşedinte. „Este prima dată când un tânăr, care a fondat organizaţia de tineret, are şansa să devină preşedintele României“, a adăugat şi Constantin.

Corina Creţu, cap de listă la PSDla alegerile ruoaprlamentare, a pomenit de premiera care va avea loc în România dacă Victor Ponta va candida la alegerile din toamnă. „Vă felicit că aţi dat cel mai tânăr premier din istoria României, sunt convinsă că veţi da cel mai tânăr preşedintele al României, cu care vom merge mândri în Europa şi în lume“, a completat Corina Creţu.

Liderul organizaţiei TSD, Mihai Sturzu, care a organizat manifestarea, l-a prezentat pe Victor Ponta tinerilor ca viitor preşedinte al republicii.

Vineri a avut loc evenimentul TSD RULZ - Primăvara Social Democrată, acţiunea fiind organizată la Amfiteatrul Mihai Eminescu din Bulevardul Basarabia.

Pe aceeaşi temă:

VIDEO Alianţa PSD-PC-UNPR şi-a lansat candidaţii. Ponta: Dacă voi consideraţi că trebuie să fiu preşedinte, voi fi

Alianţa Electorală PSD-UNPR-PC şi-a lansat, sâmbătă, în a doua zi de campanie, candidaţii la alegerile europarlamentare din 25 mai, în prezenţa preşedintelui Parlamentului European, Martin Schulz. De la eveniment a absentat Ion Iliescu, care a rămas acasă, alături de soţia sa, Nina, aflată în convalescenţă după o intervenţie chirurgicală.

PNL dă startul campaniei pentru europarlamentare. Crin Antonescu: Nu poţi să fii stat european fără a prospera

Preşedintele PNL Crin Antonescu şi europarlamentarii Adina Vălean şi Renate Weber au lansat, în prima zi a campaniei pentru euroalegeri, un manifest al formaţiunii, în care au schiţat principalele direcţii de acţiune ale partidului.

 Start în campania pentru europarlamentare. Ce interdicţii au candidaţii în următoarele 30 de zile

Vineri, la ora 24.00, a început oficial campania pentru alegerile europarlamentare. Pe parcursul celor 30 de zile, 14 partide, o alianţă electorală şi 8 candidaţi independeţi se vor lupăta pentru cele 32 de locuri rezervate României în Parlamentul European. Ce au voie să facă candidaţii şi ce le este interzis în timpul campaneie celor care se luptă pentru fotoliul, dar mai ales pentru salariul european?

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite