Băsescu: L-aş ruga pe Ponta să nu mai insiste să dau toate înregistrările pentru că iese mai prost. O să vedeţi o slugă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele Traian Băsescu FOTO presidency.ro
Preşedintele Traian Băsescu FOTO presidency.ro

Preşedintele Traian Băsescu l-a avertizat, a doua oară, pe premierul Victor Ponta cu publicarea tuturor înregistrărilor de la reuniunile dintre cei doi de la Cotroceni. Potrivit şefului statului, Ponta nu l-a contrazis niciodată pe preşedinte în întâlnirile închise dintre cei doi.

„L-aş ruga să nu mai insiste să dau toate înregistrările pentru că iese mai prost. Să nu mai spună încă o dată pentru că s-ar putea să le dau.O să vedeţi o slugă. Vi-l imaginaţi pe Ponta să spună: sunt fericit domnul preşedinte. Sunt de acord domnul preşedinte. Acesta este viitorul preşedinte“, a spus Băsescu, la „Evenimentul Zilei“.

Băsescu a relatat şi o scenă de la una dintre întâlnirile lui Victor Ponta cu fostul preşedinte al Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso. „Când s-a dus la Barroso, omul acela îi citea, nici prin cap nu i-a dat să-i dea o foaie. El avea un punctaj. Ponta, când a văzut că Barroso citeşte câteve puncte, i-a spus lui Barroso: daţi-mi foaia cu totul, domnule preşedinte. Cu Cioloş face circul de rigoare. Mă voi limita să spijin soluţia românescă în Consiliul European“, a mais spus Băsescu.

Preşedintele Traian Băsescu a publicat discuţia purtată cu premierul Victor Ponta şi cu ministrul de Finanţe, Ioana Petrescu, de la consultările privind reducerea CAS de la Palatul Cotroceni. Şeful statului i-a transmis Ioanei Petrescu că se aştepta la argumente mai puternice, având în vedere că este absolventă a Universităţii Harvard, acolo unde şi-a terminat studiile şi celebrul economist Nouriel Roubini, cel care a prevestit criza financiară.

Preşedintele Traian Băsescu, invitat tot la emisiunea „Evenimentul Zilei“, în urmă cu trei săptămâni, l-a avertizat pe premierul Victor Ponta că va publica toate discuţiile pe care le-au purtat la Palatul Cotroceni, „dacă va continua cu minciuna“. Băsescu şi Ponta au acum un nou motiv de ceartă: susţinerea lui Dacian Cioloş pentru funcţia de comisar european.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite