Bănicioiu, despre situaţia din PSD: Am rezerve serioase faţă de ceea ce a decis leadership-ul partidului legat de noua formulă guvernamentală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputatul Nicolae Bănicioiu. FOTO Eduard Enea
Deputatul Nicolae Bănicioiu. FOTO Eduard Enea

Deputatul PSD Nicolae Bănicioiu a declarat, joi, pentru „Adevărul“, de ce s-a abţinut la votul din Comitetul Executiv al PSD privind acordarea încrederii pentru guvernul condus de Mihai Tudose, acesta explicând faptul că se aştepta ca partidul din care face parte să „intre în teren cu cea mai bună echipă“.

„Ieri m-am abţinut la CEx pentru că am rezerve serioase faţă de ceea ce a decis leadership-ul partidului legat de noua formulă guvernamentală. Sper ca ei să aibă dreptate şi eu să greşesc de data aceasta, dar avertizez că nu trebuie să înşelăm încrederea electoratului care ne-a susţinut atâta timp şi mă nedumeresc multe din veştile auzite azi legate de nuanţarea programului de guvernare şi sper ca, totuşi, aceste aspecte să fie benefice şi nu în defavoarea celor care şi-au pus speranţa în noi“, a declarat deputatul PSD Nicolae Bănicioiu. 

Social-democratul a subliniat că în acest moment PSD nu şi-a conturat cea mai bună echipă guvernamentală, cu toate că are resursele necesare. 

„Sincer, având în vedere dificultatea situaţiei mă aşteptam ca PSD-ul să intre pe teren cu cea mai buna echipă, noi fiind recunoscuţi de atâta vreme prin profesionalismul oamenilor din partid. Astăzi văd că a trebuit să apelam la foarte multe importuri. E o decizie pe care eu încă nu o înţeleg, dar sper să nu fie tot in defavoarea  noastră“, a mai spus Bănicioiu. 

Deputatul Nicolae Bănicioiu face parte din social-democraţii care au rezerve faţă de echipa Guvernului Tudose, printre aceştia fiind şi alţi lideri PSD, cum e cazul preşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, sau a preşedintelui executiv, Nicolae Bădălău. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite