Băluţă s-a autopropus șef de campanie al Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Ciolacu: „Am aflat astăzi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, a anunţat că va fi şeful campaniei electorale a Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. 

FOTO Arhivă
FOTO Arhivă

„Împreună cu Gabi vreau să fac un anunţ extrem de important: începând de astăzi sunt şeful de campanie al viitorului primar general al Capitalei, Gabriela Firea", a spus Daniel Băluţă, care candidează la pentru primăria Sectorului 4, precizând că s-a autopropus pentru acest post.

Primarul din Sectorul 4 a motivat decizia argumentând sprijinul oferit de organizația sa candidatului PSD pentru Primăria Capitalei, Gabriela Firea. 

Este firesc acest anunţ, întrucât este încă un argument al susţinerii deosebite pe care Gabi o are din partea organizaţiei PSD Bucureşti şi ceea ce vă pot spune este că toată experienţa pe care am acumulat-o, toată energia de care dispun o vom aloca astfel încât în următoarele săptămâni să prezentăm bucureştenilor realităţile administraţiei PSD şi să putem să dovedim de ce suntem mai buni decât oponenţii noştri. A fost propunerea mea. M-am autopropus", a precizat el.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a menţionat că a aflat în aceeași zi cu anunțul public al lui Băluță.

Eu am aflat astăzi. Cu adevărat, înainte de a se face anunţul pe scenă, dar tot astăzi”, a spus Marcel Ciolacu în aceeași conferință de presă.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite