Baconschi intră în blogosferă cu Hillary Clinton

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Teodor Baconschi şi Hillary Clinton îşi pun semnătura pe acordul pentru amplasarea scutului antirachetă american în România
Teodor Baconschi şi Hillary Clinton îşi pun semnătura pe acordul pentru amplasarea scutului antirachetă american în România

Proaspăt întors din vizita de la Washington, ministrul Afacerilor Externe, Teodor Baconschi, şi-a făcut blog, printre primele postări fiind pozele cu secretarul de stat Hillary Clinton, de la semnarea acordului pentru scutul antirachetă.

Prim-vicepreşedintele PDL susţine că, deşi „iubeşte" pagina tipărită, după ce ani de zile a scris cărţi, articole şi comentarii, se vede nevoit să intre în lumea bloggerilor odată cu implicarea sa în viaţa politică.

„Implicarea în politică mă obligă să intru într-o logică nouă. Iubesc pagina tipărită, dar noua mea postură cere altceva. Twitter, facebook, blog, youtube - în aceste cuvinte nu chiar neaoșe stă închis misterul comunicării eficiente a zilelor noastre", scrie Baconschi.

„Am deschis această fereastră ca gest de libertate. Ceea ce ministrul și omul politic nu poate să rostească în spațiul public, omul Teodor Baconschi o va spune aici. Acest blog e spațiul libertății mele", mai susţine diplomatul.

Baconschi a postat poze cu secretarul de stat Hillary Clinton şi o „cronică" a vizitei la Washington, sub titlul „Am venit sub scut", prilej cu care îi atacă pe liderii Opoziţiei şi pe fostul premier liberal. „Pe lângă declarațiile de un ridicol înduioșător ale lui Ponta și Antonescu , vizita lui Geoană la Moscova sau intenția lui Tăriceanu de a retrage trupele române din Irak par deciziile unor adevărați oameni de stat...", comentează el vizita lui Traian Băsescu la Casa Albă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite