Baconschi: Electoratul de dreapta trebuie convins că ARD aduce un plus de valoare faţă de vechiul PDL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Fundaţiei Creştin-Democrate, Teodor Baconschi a afirmat, într-o postare pe Facebook, că ARD are o problemă legată de capacitatea de a convinge electoratul de dreapta că aduce un plus de valoare faţă de "vechiul PDL".

" ARD are două probleme majore: 1. Puţin timp pentru a se impune ca produs politic nou. 2. Capacitatea de a convinge electoratul de dreapta că aduce un plus de valoare faţă de «vechiul PDL». Dacă mult evocata Comisie de integritate, unde vor lucra din partea PDL dna Monica Macovei şi dl Theodor Stolojan, va fi lăsată să aplice fără excepţii criteriile anunţate de selectare a candidaţilor, va fi în regulă", scrie Baconschi.

Dacă ARD va accepta candidaturile unor persoane revenite din USL, spune Baconschi, “se poate anticipa un fiasco”.

"Dacă nimeni nu va fi de fapt «selectat», admiţându-se inclusiv candidaturile unor persoane care tocmai au revenit din USL, unde au făcut scurte stagii de dărâmare a Guvernelor Boc şi/sau Ungureanu, atunci putem anticipa un grandios fiasco. Electoratul de dreapta aşteaptă o primenire, nu o farsă organizată prost, în văzul tuturor", scrie Baconschi.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite