Antonescu: „Este inacceptabilă primirea lui Boureanu în PNL“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Crin Antonescu nu acceptă o revenire a lui Cristian Boureanu în PNL                                FOTO: Adevărul
Crin Antonescu nu acceptă o revenire a lui Cristian Boureanu în PNL                                FOTO: Adevărul

Liderul PNL Crin Antonescu a exclus o posibilă reîntoarcere a vicepreşedintelui PDL, Cristian Boureanu, în rândurile liberalilor, dar a punctat că toţi cei care au convingeri autentice de dreapta pot negocia o afiliere la PNL.

„Domnul Cristian Boureanu nu va fi niciodată reprimit în PNL, ca să nu se mai ostenească. Nu este singurul“, este mesajul liderului PNL.

Asigurarea dată de Crin Antonescu răspunde unor nemulţumiri exprimate de colegii de alianţă în legătură cu acceptarea de către formaţiunea liberală a unor membri PDL. Cea mai recentă declaraţie în acest sens aparţine vicepremierului Liviu Dragnea, conform căruia social democraţii nu vor accepta migraţii dinspre PDL. Dragnea a adăugat că USL se pune sub semnul întrebării dacă PNL va continua să primească democrat-liberali.

"Noi vom fi într-o poziţie foarte delicată, pentru că o apropriere a PNL de PDL pune serios sub semnul întrebării funcţionarea USL", a afirmat secretarul general al PSD duminică seara într-o emisiune TV.

Crin Antonescu menţionează că au fost doar două dizidenţe din PDL, respectiv, Sorin Frunzăverde şi Mihai Stănişoară  şi că aceasta nu implică o acceptare “în masă“ de noi membri.

"Nu a existat un exod, nu a existat o trecere în masă şi nu va exista aşa ceva dinspre PD înspre PNL. Au existat de asemenea treceri dinspre PD spre PSD în legătură cu care nu s-a făcut atâta caz şi nu s-a speriat nimeni. Sunt absolut convins că domnul Dragnea este un om care ştie că această alianţă este construită pe baze solide şi nu sunt motive de îngrijorare", a mai spus Antonescu, precizează Mediafax.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite