Anastase: În PDL nu s-a discutat despre schimbarea mea de la şefia Camerei Deputaţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prim-vicepreşedintele PDL Roberta Anastase a declarat, aseară, la Realitatea TV, că în PDL nu s-a discutat despre schimbarea ei de la şefia Camerei Deputaţilor.

Ea a ţinut să menţioneze că schimbarea ei de la şefia Camerei nu este un subiect real, ci unul exclusiv politic, în spatele căruia se află Dan Voiculescu, informează Mediafax.

Anastase a menţionat că instituţiile statului s-au pronunţat în legătură cu acuzaţiile care i-au fost aduse vizavi de modul în care a condus unele şedinţe ale Camerei.

Întrebată dacă în PDL s-a discutat despre posibilitatea de a fi schimbată de la şefia Camerei, aşa cum au relatat anumite site-uri de presă "apropiate puterii", Anastase a răspuns: "Categoric nu".

"Eu nu sunt o miză", a mai spus Anastase la Realitatea TV.

Preşedintele Camerei a menţionat că nu crede că au existat colegi din PDL care să fi vorbit public despre demisia ei de la preşedinţia Camerei Deputaţilor.

Întrebată despre informaţiile apărute în presă pe surse potrivit cărora ea ar urma să fie înlocuită cu Marian Sârbu la şefia Camerei, Anastase a spus că aceste informaţii "pot fi catalogate oricum".

Ea a mai declarat, răspunzând unei întrebări, în acest context, că nu există un conflict cu UNPR.

Legat de subiectul posibilităţii intrării lui Mihai Răzvan Ungureanu în PDL, Anastase a spus că preferă să îl lase pe premier să se pronunţe pe acest subiect.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite