Alina Gorghiu: Nimeni nu înţelege de ce Ponta merge înainte pe un drum închis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta şi Alina Gorghiu FOTO Adevărul
Victor Ponta şi Alina Gorghiu FOTO Adevărul

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a publicat, pe contul său de Facebook, o reacţie la inculparea lui Victor Ponta în dosarul Turceni-Rovinari în care este acuzat şi senatorul PSD Dan Şova.

Victor Ponta, la DNA – este titlul dimineţii şi tema pe care toţi ziariştii îmi solicită părerea. Nu-mi face deloc plăcere să văd un om politic făcând drumuri la DNA, cu atât mai puţin un premier încă în funcţie – chiar dacă acest premier nu înţelege că politica nu exclude fair-play-ul.

Politica înseamnă adversari, opinii contrare, nu duşmani şi campanii de denigrare, la care domnia sa este specialist. Ceea ce i se întâmplă lui Victor Ponta este exact parcursul la care ne aşteptam cu toţii atunci când a fost pus sub urmărire penală. Vuiescc atât presa internă, cât şi cea internaţională, PSD dă în clocot, opinia publică este contrariată. Nimeni nu înţelege de ce premierul merge înainte pe un drum închis“, a scris Gorghiu.

„Din păcate, în loc să vorbim despre educaţie, despre promovabilitatea la Bacalaureat, despre absorbţia fondurilor europene, despre starea deplorabilă a administraţiei publice sau despre regândirea salarizării, vorbim, şi azi, despre problemele lui Victor Ponta“, a conchis copreşedintele PNL.

Citeşte şi:

FOTO Victor Ponta este inculpat. Procurorii au cerut o expertiză financiar-contabilă şi vor să pună sechestru pe o parte din averea acestuia

Victor Ponta a fost, luni, la DNA, unde a fost informat că i s-a schimbat încadrarea juridică iar de astăzi este inculpat în dosarul în care este acuzat de corupţie. Mai mult, o parte din bunurile acestuia vor fi puse sub sechestru. La ieşirea din sediul instituţiei, acesta a precizat că procurorul a dispus o expertiză financiar-contabilă, urmând ca la finalul acesteia să fie audiat.

Planul post-demisie al lui Victor Ponta. Ce cred liderii locali PSD despre decizia premierului de a renunţa la şefia partidului

Victor Ponta a anunţat, pe Facebook, că a luat decizia de a se retrage temporar din funcţia de lider al PSD, în urma problemelor sale cu Justiţia, deşi atât Klaus Iohannis, cât şi Opoziţia i-au cerut să renunţe la funcţia de premier, nicidecum la cea de şef de partid. Funcţia de premier îi va lăsa loc de manevră în coaliţia de guvernare, în interiorul căreia urmăreşte, pentru început, debarcarea de la Guvern a lui Gabriel Oprea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite